pok Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Za holere nie moge uruchomić tego 3dmarka.Instalowałem patche 330 i nic.3dmark 2003 dziala bez zarzutu.Wie ktoś o co chodzi?Winda (oryginał!!!) z sp1.Stery to nforce 7.13Win 2k XP, radeon omega driver najnowsze.Pomuzcie, musze odpalić tego marka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Niestety raczej nie ma szans. Tak samo gierka IGI 2 nie działa. SP1 to powoduje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 a bez sp1 działa?? bo czytałem na forum (tym także) ze nie zależnie od tego czy jest sp1 czy nie i tak 3dmark 01 nie działa:(Kurcze szkoda, bo troche mnie zaskoczył wynik około 5000 punktów +-10 punktów na bartonie 11x190 fsb 256 ddr 400(synhro do fsb) asus a7n8x i radku 9500.Chciałem przetestowac w 2001.Szkoda ...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Z sp1 tez działa, tylko problem w tym ze nie kazdemu(bez sp1 działa normalnie i prawie zawsze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 ok dzieki za odpowiedzi.Będe walczył jeszcze do rana.jezeli mi sie uda odpalić to napisze dzieki czemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...