sewsew Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Witam. Mam dziwny problem z tym programem CPU STABILITY TEST 6.0. TeST Na normal moze chodzic 24 h i żadnych restartów nic a nic. Ale, jeśli podczas testu dam EXIT, czyli wyłacze program, to mam restarta kompa. Nie wiem o co chodzi. Stresować się może dowoli i 0 restartów, ale jesli dam EXIT to zamias zamknąć okno,mam restarta. bardzo dziwne Procesor 3000+ Venice, Płyta GA-K8NF9 Nforce4, 1 gb ram KINGMAX 400 poza tym inne testy też ładnie przechodzą, np PRIME 05, 2004 , HOT CPU TESTER ALe martwi mnie ze podczas wyjscia, mam restarta. TEmperatura 34 Cstopnie. NNie krecony procesor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Witam. Mam dziwny problem z tym programem CPU STABILITY TEST 6.0. TeST Na normal moze chodzic 24 h i żadnych restartów nic a nic. Ale, jeśli podczas testu dam EXIT, czyli wyłacze program, to mam restarta kompa. Nie wiem o co chodzi. Stresować się może dowoli i 0 restartów, ale jesli dam EXIT to zamias zamknąć okno,mam restarta. bardzo dziwne Procesor 3000+ Venice, Płyta GA-K8NF9 Nforce4, 1 gb ram KINGMAX 400 poza tym inne testy też ładnie przechodzą, np PRIME 05, 2004 , HOT CPU TESTER ALe martwi mnie ze podczas wyjscia, mam restarta. TEmperatura 34 Cstopnie. NNie krecony procesor. 1687051[/snapback] jak prime chodzi a CPU Stab test wywala sie podczas zamykania to jakis blad programu poprostu, niemozliwe zeby bylo cos ze sprzetem, nie przejmowal bym sie tym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 jak prime chodzi a CPU Stab test wywala sie podczas zamykania to jakis blad programu poprostu, niemozliwe zeby bylo cos ze sprzetem, nie przejmowal bym sie tym... 1687095[/snapback] dołączam sie do odpowiedzi kolegi, moze to jakaś beta i nie jest do konca stabilna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewsew Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 A zapomnialem napisać koledzy,iż to jest FULL WERSJA. ALE ŚĆiągnąłem wlasnie z ciekawości bete tego programu i nie mam restartów przy wyłączaniu. CZyli wychodzi na to , ze beta jest bardziej dopracowana niz FULL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 A zapomnialem napisać koledzy,iż to jest FULL WERSJA. ALE ŚĆiągnąłem wlasnie z ciekawości bete tego programu i nie mam restartów przy wyłączaniu. CZyli wychodzi na to , ze beta jest bardziej dopracowana niz FULL. 1687686[/snapback] Moze źle ci sie zainstalowala pelna wersja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...