Skocz do zawartości
sewsew

Dziwny Problem Z Cpu Stability Test 6.0

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam dziwny problem z tym programem CPU STABILITY TEST 6.0. TeST Na normal moze chodzic 24 h i żadnych restartów nic a nic. Ale, jeśli podczas testu dam EXIT, czyli wyłacze program, to mam restarta kompa.

Nie wiem o co chodzi. Stresować się może dowoli i 0 restartów, ale jesli dam EXIT to zamias zamknąć okno,mam restarta. bardzo dziwne

Procesor 3000+ Venice, Płyta GA-K8NF9 Nforce4, 1 gb ram KINGMAX 400

poza tym inne testy też ładnie przechodzą, np PRIME 05, 2004 , HOT CPU TESTER

ALe martwi mnie ze podczas wyjscia, mam restarta.

TEmperatura 34 Cstopnie. NNie krecony procesor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mam dziwny problem z tym programem CPU STABILITY TEST 6.0. TeST Na normal moze chodzic 24 h i żadnych restartów nic a nic. Ale, jeśli podczas testu dam EXIT, czyli wyłacze program, to mam restarta kompa.

Nie wiem o co chodzi. Stresować się może dowoli i 0 restartów, ale jesli dam EXIT to zamias zamknąć okno,mam restarta. bardzo dziwne

Procesor 3000+ Venice, Płyta GA-K8NF9 Nforce4, 1 gb ram KINGMAX 400

poza tym inne testy też ładnie przechodzą, np PRIME 05, 2004 , HOT CPU TESTER

ALe martwi mnie ze podczas wyjscia, mam restarta.

TEmperatura 34 Cstopnie. NNie krecony procesor.

1687051[/snapback]

jak prime chodzi a CPU Stab test wywala sie podczas zamykania to jakis blad programu poprostu, niemozliwe zeby bylo cos ze sprzetem, nie przejmowal bym sie tym...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak prime chodzi a CPU Stab test wywala sie podczas zamykania to jakis blad programu poprostu, niemozliwe zeby bylo cos ze sprzetem, nie przejmowal bym sie tym...

1687095[/snapback]

dołączam sie do odpowiedzi kolegi, moze to jakaś beta i nie jest do konca stabilna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A zapomnialem napisać koledzy,iż to jest FULL WERSJA. ALE ŚĆiągnąłem wlasnie z ciekawości bete tego programu i nie mam restartów przy wyłączaniu. CZyli wychodzi na to , ze beta jest bardziej dopracowana niz FULL.

1687686[/snapback]

Moze źle ci sie zainstalowala pelna wersja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi