desconosido Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) Czy ktoś kto posiada kartę WinFast PX 6600GT TDH Extreme mógłby zrobić backup swojego biosu używając programu: http://www.mvktech.net/index.php?option=co...r&filecatid=218 Backup biosu można zrobić następująco: - Flashing with WFFlash (Leadtek) - Use WFFlash v5.1 or 5.6 Standard Procedure: 1. a:wfflash.exe -s backup.rom [Enter] (to backup the Orginal BIOS) Bios potrzebny do ożywienia karty. Czy nikt nie ma takiej karty ????? Edytowane 9 Października 2005 przez desconosido Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desconosido Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 nikt nie ma takiej karty ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capri Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 (edytowane) po 15:00 moge Ci wyslac jak nikt do tej pory tego nie zrobi (mam backup'a robionego winfox'em) /edit przypomnij mi sie mailem na capricorne@poczta.fm - mam dobra, ale krotka pamiec ;-) Edytowane 11 Października 2005 przez capri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desconosido Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 (edytowane) Capri dzięki za odzew, już myślałem że nikt nie ma tej karty. Wysłałem maila przypominajkę, jeśli nie dotarł to wyślij mi mail na adres nemo_25@o2.pl Edytowane 11 Października 2005 przez desconosido Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desconosido Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Dzieki za bios. Chciałem zmienić bios ponieważ z kartą działy się dziwne rzeczy. Od nowości informacje jakie były pokazywane w sterownikach o temperaturze były nieprawidłowe, zawsze pokazywały 234 stopnie. Wydaje mi się że to było przyczyną częstych restartów komputera i dziwnych zachowań programów i gier. W 3dmarku05 karta uzyskiwała tylko 1058 punktów co jak na 6600gt jest mała wartością. Dzis po wgraniu nowego biosu wszystkie objawy jak ręką odjął. Temperatura pokazywana jest prawidłowo, 3dmark 4040 punktów i wszystko jakby szybciej chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...