luks__pl Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 wszystkie bety rozeslane po ludziach juz niestety... ech ^^ - bedzie sie dzialo :P jak rozesłane, to gdzie moja ;] ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 jak rozesłane, to gdzie moja ;] ? too late sie odezwales ;) mowilem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamin Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Samhain zmień sygnaturkę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Samhain zmień sygnaturkę :) why? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) NIE - nie podam dokładnej daty! Chyba o to mu chodzilo :) Edytowane 12 Stycznia 2006 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Chyba o to mu chodzilo :) ale to nadal prawda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamin Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Chyba o to mu chodzilo :)O to też ;) ale bardziej o to: "chcialem poinformowac ze frezuja sie spody do F2g i f2n takze niedlugo bedzie mozna sie spodziewac... " więc chyba można zmienić to: "TAK - już niedługo się uruchomi produkcja..." :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 skoro juz sie frezuja to juz jest uruchomiona ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Czy byłaby możliwość zamówienia samego mocowania F2g z mocowaniami do GF? Albo dorobienie podobnej pasowanej pod mój bloczek na GPU? Podobno mocowanie od GF pasuje do x1800 a ja chciałbym ten bloczek: który się już sprawdził na kilku moich grafikach zamontować na x1800/x1900. Obecne mocowanie nie da takiej możliwości więc szukam różnych rozwiązań Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 jak wejda bloczki do oferty, wejda takze zapinki, a te powinny pasowac do Tego bloczku, takze bedziesz mial mozliwosc zakupienia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 jak wejda bloczki do oferty, wejda takze zapinki, a te powinny pasowac do Tego bloczku, takze bedziesz mial mozliwosc zakupienia :)Kiedy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamin Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zobacz jego sygnaturkę :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1401 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Co z tymi blokami?? Kiedy one wejdą?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Co z tymi blokami?? Kiedy one wejdą?? NIE - nie podam dokładnej daty! :wink: Edytowane 17 Stycznia 2006 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ja tez juz czekam i czekam na te bloczki Sam bys mógł udzielic rombka tajemnicy kiedy beda dostepne a jak nie to chociaz powiedz czy wyrobisz do połowy lutego :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 no oks... oto rabek ;) na poczatek beda dostepne wersje na karty ATI to jesli chodzi o GPU... jesli chodzi o NB to wersja na mobo z otworami... pozniej (niewiele, ale jednak) pojawia sie zapinki na GF'a i na mobo bez otworow... polowa lutego jest mocno prawdopodobna, ale wole zrobic niespodzianke ;) aha i na starcie cena powinna Was zaskoczyc... pozytywnie oczywiscie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 A ja mam pytanie odnosnie zdania w sigu: TAK - Frozen beta się testuje i jest wypas! To jest jakis nowy projekt? Czy wyglad tego bloczku jest calkowita tajemnica? :) Nie spotkalem sie nigdzie z zadnym info na jego temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ciekawy jestem budowy bloku na GPU. Mam nadzieję, że pozwoli on na przyklejenie ~2cm wysokości radiatorów na kostki pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 A ja mam pytanie odnosnie zdania w sigu: TAK - Frozen beta się testuje i jest wypas! To jest jakis nowy projekt? Czy wyglad tego bloczku jest calkowita tajemnica? :) Nie spotkalem sie nigdzie z zadnym info na jego temat. hmmm nowy projekt... nowy blok... :) pokaze jak przyjdzie na to czas... ;) kilka nowych konstrukcji sie pojawi, aby oferta byla jak 'ta lala' :P Ciekawy jestem budowy bloku na GPU. Mam nadzieję, że pozwoli on na przyklejenie ~2cm wysokości radiatorów na kostki pamięci. beda dwie wersje... z kroccami w dol i kroccami w bok wiec pierwsza wersja pozwoli na montaz radiatorow fotki sa dane wiec mniej wiecej wiadomo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...