lizak007 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) Więc jak napisałem w temacie mam zablokowaną kombinację klawiszy Alt+Ctrl+Del. Dodatkowo, zablokowana jest też możliwość wyświetlenia CMD. :-| Mam nadzieję, że to nic poważnego... - Windows XP, Niedawno po formacie - wtf? :mur: Eh... zawsze coś musze mieć z tym moim... nc... Z góry dzięki za pomoc ;) @Edite Przepraszam za małe pomylenie tematu... Źle klikłem... sorki :D eh... :P Edytowane 7 Października 2005 przez lizak007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleider Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Próbowałes przywracanie systemu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizak007 Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Przywrócę i trochę na tym strace... troche dużo na tym strace... potrzebuje fachową poradę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Sciągnij sobie ten program. Po instalacji przełącz ne pełny widok opcji i odblokuj sobie cmd i menedzer zadan w ograniczeniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 (edytowane) Start->Uruchom: gpedit.msc Jest trochę szukania, ale nazwy i opisy po polsku, więc jest szansa na sukces :) Edit: Heh. Zapomniałem, że X-Tweaker ma taką opcję.. :( Edytowane 8 Października 2005 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grees Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Ewentualnie Menedżer zadań Windows można uruchamiać poprzez Ctrl + Shift + Esc o czym nie wszyscy wiedza ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Taaaa, szczególnie że blokada w rejestrze nie blokuje kombinacji klawiszy tylko sam program.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Menadżera tak odblokujesz: HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System dodaj wpis DisableTaskMgr lub zmień wartość na 0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizak007 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Sciągnij sobie 1690488[/snapback] Możesz mi powiedzieć dokładnie gdzie tu się coś odblokowuje? Ja mam troche roboty + szukanie tego... a tobie to zajmie tylko napisanie posta ;) Dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Na liscie z lewej na dole jest opcja przełączenai na pełny widok(Pokaż wszystkie funkcj). Potem Konfiguracja systemu>Ograniczenia Mozesz tez przez rejestr http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...dpost&p=1691365 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...