qjin Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Wszystko na max: 1024+ AA x4 + AF x8. Sprawdze jeszcze jak bedzie śmigać na 6800GSTaa jasne, na takim kompie grasz w 1024x768 i wszystko max? :lol2: dobre..naprawdę. Zresztą w grze da się tylko AA właczyć. Taa ja na lepszym kompie niż ty grałem w to w 1280x1024 i AAx3. Bo z x4 czasem zwalnialo trochę w paru momentach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Co to AAx3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Co to AAx3?Ostatnio w grach takie są oznaczenia AA. Max to AAx4 normalnie to jest x8 AAx3 - AAx6 AAx2 - AAx4 AAx1 - AAx2 Kong to nie jedyna gra z takimi oznaczeniami np. m.in GTA SA też tak miało i sporo innych gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 ogólnie nędza nic mnie nie wciagneła i filmu też juz nie chcę widzieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość futureeman Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 a ja film sobie obejrzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (...) 1280x1024 i AAx3. Bo z x4 czasem zwalnialo trochę w paru momentach. Zdecyduj się. Albo piszesz o nazwie poziomu AA z gry (wtedy to AAx3 ma sens) albo o tych ogólnie przyjętych, ze sterowników (vide AAx4). Stosując te oznaczenia zamiennie wprowadzasz tylko niepotrzebny zamęt, bo niby jakim cudem grałeś z AAx4, jak w grze max. dostępny poziom AA to x3 (sam o tym wspominasz)? A może chciałeś napisać, że nie da rady grać u Ciebie z AAx6, tylko z AAx4, jeśli mowa o klasycznej terminologii, takiej jaką się zwykło stosować już od ładnych paru lat? W chwili obecnej mało co wynika z twojego postu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość futureeman Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 ludzie piszcie o grze a nie o AA jak możecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 grając w tą gre ma się wrażenie jakby się oglądało film, może dzięki muzyce filmowej albo dzięki szybko rozwijajacej sie akcji, gierka wciagneła mnie tak ze przeszedlem ją jednego dnia, przeciętną gierke ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m na godzinke i mi styknie, a od tej nie mogłem się oderwać grafika zajebista, dzungla zajebista, klimat wyrabisty no i niestety krótka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 ogólnie nędza nic mnie nie wciagneła i filmu też juz nie chcę widziećTo zależy od gustu, gierka świetna i na film też pewnie sie wybiorę. Zdecyduj się. Albo piszesz o nazwie poziomu AA z gry (wtedy to AAx3 ma sens) albo o tych ogólnie przyjętych, ze sterowników (vide AAx4). Stosując te oznaczenia zamiennie wprowadzasz tylko niepotrzebny zamęt, bo niby jakim cudem grałeś z AAx4, jak w grze max. dostępny poziom AA to x3 (sam o tym wspominasz)? A może chciałeś napisać, że nie da rady grać u Ciebie z AAx6, tylko z AAx4, jeśli mowa o klasycznej terminologii, takiej jaką się zwykło stosować już od ładnych paru lat? W chwili obecnej mało co wynika z twojego postu. Zamęt, przecież wszystko zrozumiale napisałem (przynajmniej w/g mnie). Przeczytaj dokładnie mój post, napisałem w nim, że max w grze jest AAx4! A ja gram z AAx3, bo z AAx4 potrafiło w paru miejsach zwalniać. Czytaj dokładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 eeeno scenka jak kong porywa laseczke i i jak sie ucieka z tych płonących ruin a potem goni cien konga po dzungli miazdzy =) tylko walki z robalami i jaszczurkami mnie denerwuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 W empiku org kosztuje 79.90... :) Kupowac? Warto? Dzisiaj bylem i chcialem brac, ale przypomnailem sobie, ze lepiej sie zapytac na tłiku :) Warto towarzysze? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Gierca jest przednia. Bardzo miodna, a o to nie tak łatwo dziś. Jest niestety też krótka, ale dla mnie warta tych 80pln w każdym calu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 To sobie pojadę i jutro zakupię :) Krótka = czyli ile mniej więcej czasu zajmuje jej przejście? Tak na 'oko' :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 nie wiem jak gdzie indziej ale w katowickim empiku 74,90 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Wg mnie warto. Gra ma to cos. I ten efekt filmowy... troche nudne sie robi chodzenie i nawalanie, rzucanie wloczniami itp ale gra ma duzo fajnych pomyslow ktore warto zobaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Właśnie dzisiaj ją ukończyłem i śmiało mogę powiedzieć, że jest bardzo dobra. Choć nie wybroniła się przed małymi błędami, naprawdę niewielkimi, całość tworzy klimatyczną, dynamiczną i emocjonującą przygodę, którą przeżywałem z napiętymi zwieraczami. Gra zapewnia kawał solidnej rozrywki, troszkę przykrótkiej ale na wysokim poziomie. Od strony graficznej prezentuje się nie mniej ekscytująco i jak na mój gust doskonale uprzyjemnia rozgrywkę wywołując często, gęsto podziw dla stworzonych lokacji. :cool: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Czy mógłby ktoś podać obłożenie klawiszy z wersji na PS2? Mam pada i wolałbym grać na nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 (edytowane) Czy mógłby ktoś podać obłożenie klawiszy z wersji na PS2? Mam pada i wolałbym grać na nim.Grać padem w King Konga? Nie wyobrażam sobie. <_< Zapraszam do recenzji >>> TUTAJ Edytowane 19 Grudnia 2005 przez qjin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) Kto mi pomoże? Różne już rzeczy widziałem ale takiego czegoś nie :) Co zrobić aby wejść na tą skałę? Biorę Ann i wskakuje, wspinam sie z pomocą klawiszy strzałek i spacji i nic. Nie wiem o co chodzi. Z której strony podejść? Edytowane 31 Grudnia 2005 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Wypuść Ann z łapy, ona wie co tam trzeba zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) Zresztą w grze da się tylko AA właczyć. Ale da się w sterach ;] ja też tak robię Co to AAx3? AA to skrót od anty-aliasing czyli wygładzanie obrazu ... i teraz wartości to krotność wygładzenia ... Edytowane 31 Grudnia 2005 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 AA to skrót od anty-aliasing czyli wygładzanie obrazu ... i teraz wartości to krotność wygładzenia ...Draakowi raczej wyjasniać co to AA nie musisz :blink: Poza tym AA wystepuje tlyko w psotaci parzystej z racji mechanizmu jego powstawania. więc troszke wprowadzaiłeś w bląd. AA x3 to po prostu wartość jaką gra opisuje chyba AA 6x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalus Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Ja jakos szybko dawalem rade, potem troche przystanalem na 50 % jakos tam chyba przy dinozaurach.. i tak jakos strasznie mnie to zniechecilo.. i przestalem grac.. ale moze ktos mi przyblizy sytuacje i powie jak przejsc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) Ja jakos szybko dawalem rade, potem troche przystanalem na 50 % jakos tam chyba przy dinozaurach.. i tak jakos strasznie mnie to zniechecilo.. i przestalem grac.. ale moze ktos mi przyblizy sytuacje i powie jak przejsc :) nie wiem o jakie dinozaury ci chodzi? bo są prawie wszedzie :) Ta gra jest na tyle prosta i nieskąplikowana, że nawet dziecko sobie powinno poradzić, nigdzie się nie można zgubić, zagadek brak, walki sa dość proste itd. jeżeli nikt inny ci nie pomoże to polecam http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/ Edytowane 12 Lutego 2006 przez rockers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReanimaToR Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 przeczytalem recke tu: digital fun gra zapowiada sie fajnie jak dla mnie, tymbardziej ze film mi sie podobal, warto jednak ja kupic wg Was? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Według mnie warto naprawde solidna pozycja , biorąc pod uwage nędze jaka ostatnio wychodzi jest to pierwsza gra od czasu wyjścia Fhhrenhaita która mnie wciągneła , cena też niczego sobie , zawsze po przejściu można odsprzedac na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sender28 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Witam....mam tę grę i zawiesiłem się w pewnym momencie. A mianowicie w scenie gdzie gram Kongiem i wszystko dzieje sie na krawędzi wodospadu na ktorym pasą się 3 T-Rexy. Nie wiem jak mam te pokonać. Próbowałem nawet z wodospadu je zapchnąć i sie nie da. Jak cos wiecie to powiedzcie bo juz sie cały dziń męczę....:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Witam....mam tę grę i zawiesiłem się w pewnym momencie. A mianowicie w scenie gdzie gram Kongiem i wszystko dzieje sie na krawędzi wodospadu na ktorym pasą się 3 T-Rexy. Nie wiem jak mam te pokonać. Próbowałem nawet z wodospadu je zapchnąć i sie nie da. Jak cos wiecie to powiedzcie bo juz sie cały dziń męczę....:( sory ale ta gra nie ma nic w sobie że trzeba się zastanawiac, prowadzi gracza za rączke od początku do konca. Musisz je poprostu zabić, pierw kilka ciosów a potem złapać i rozerwać szczęke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 oj wcale niejest taka prosta. Czasami byly momenty kiedy majac 2 - 3 dzidy trzeba bylo wyciac mase potworkow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Witam, Mam pewien nietypowy problem, cały czas mi kursor sciaga do góry i nic z tym sie nie da zrobic. Może jakas tajemnicza opcje trzeba zmienic aby tak sie nie robiło :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...