biegi Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Witam wszystkich zakładam ten temat jako ze nie ma jeszcze informacji w necie na temat tej płytki (oprócz oficjalnych) chodzi mi o to aby wypowiedzieli sie na jej temat urzytkownicy a nie osoby zrażone do firmy asrock :) interesuje mnie przede wszystkim stabilność pracy i współpraca z pozostałymi elementami kompa, czy np akceptuje wszytkie grafy itd pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 A jest ona wogóle dostępna u nas? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Hmm, chyba nikt na tym forum nie ma takiej płyty (a może się mylę?). Nowych informacji o niej raczej nie znajdziesz, bo era sA się już praktycznie skończyła. A tak wogóle to masz tą płytę, czy masz zamiar ją kupić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biegi Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 - jest u nas dostepna i to za jakies 160 zł :) - nie mam jej ale bede składał kompa dla znajomego do biura po jak najniższych kosztach ale nie ma to byc ostatni badziew :) dlatego pytam bo płytka jest w koncu na nf2 pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogr Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 (edytowane) WITAM WSZYSTKICH MAM TAKĄ PŁYTKĘ I MAM ZNIĄ MAŁY PROBLEM, A DOKŁADNIEJ Z PAMIĘCIĄ . MAM 1024 MB DDR 400 W TRZECH KOŚCIACH TZN. 2x256 I 512 MB. PAMIĘCI W DUALU PRACUJĄ NA 333 MHZ ZAMIAST 400 :mur: CZY DA SIE JAKOŚ WYŁĄCZYC DUAL ? NA DWÓCH KOSCIACH OBOJĘTNE KTÓRYCH DZIAŁAJĄ NA 400 , DOKŁADAM TRZECIĄ KOSC I ZNOWU 333 MHZ . PROSZĘ O ODPOWIEDZ DZIĘKUJE I POZDRAWIAM. MOJE PAMIĘCI TO: 2x256 MB 400 KINGMAX 512 MB 400 KINGSTON 2x KINGMAX - DUAL 400 KINGMAX + KINGSTON - DUAL 333 2x KINGMAX + KINGSTON-DUAL 333 KINGSTON JEST NA PEWNO 400 I DZIAŁA W DUALU CO JEST GRANE ??? Edytowane 19 Października 2005 przez darogr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...