piterjazz Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) Witam, Dzieki ze poleciliscie mi program Windows movie maker ale chcialbym cos bardziej profesjonalnego i zeby zapisywal zdjecia w dobrej rozdzielczosci. pozdrawiam Edytowane 8 Października 2005 przez piterjazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grees Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Proponuję Microsoft PowerPoint :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Windows movie maker :) najlepszy programik ;) :D ... no i mozesz coś z firmy adobe potestować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 to MOVIE maker słuzy do zapisywania zdjęć? :lol: sony vega studio polecam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterjazz Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Witam, Zle sie wyrazilem teraz :) chcialbym zrobic taki film ze zdjec gdzie bedzie mozna podlozyc muzyke dac jakies fajne efekty zeby sie fajnie zdjecia ogladalo. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterjazz Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Jeszcze raz sprecyzuje o co mi dokladnie chodzi. Program ktory bedzie profesjonalny dosyc i pozwoli mi z albumu zdjec zlozyc fajny filmik w kotrym bede mogl podlozyc sobie muzyke i dac jakies fajne efekty. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztefen Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 No to Imo najlepszy jest movie maker!! masz tam wszytsko...mozesz podłożyć muzykę, wstawić przejścia pomiędzy zdjęciami, sporo efektów(postarzanie zdjęc, sepia, itp :) ). Ja juz nie jeden filmik w tym programie ze zdjęc stworzyłem :) jak coś to mogę ci przesłać moje dzieło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Digilab (polska produkcja), Adobe premiere - polecam, prawdziwy kombajn :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterjazz Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 A jeszzcze mam takie pytanie, czy jak bede chcial dolaczyc do tego pokazu jakis plik avi np to czy bede mogl jego zmieniac ? np dodac na koncu napisy kto wsytapil zeby przelatywaly jak na filmie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 (edytowane) pinnacle studio 9 Edytowane 8 Października 2005 przez kordek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 a ja to zrobiłem w ten sposób: Przygotowałem prezentację w Power Poincie (same zdjęcia,przejścia, napisy) następnie przekonwertowałem programem psp to avi converter do formatu AVI no i w tej postaci się bawiłem w WinDVD Creator, który dostałem z mobo :) podłożyłem dźwięk, zrobiłem menu i wyszło całkiem sensownie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mster Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Windows movie maker :) najlepszy programik ;) :D ... no i mozesz coś z firmy adobe potestować :) 1688707[/snapback] chyba jakis zart ?? Sony Vegas Video Adobe Premiere Power Director [ Vegas Video - Polecam ! dosyc łatwy w oblsudze ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterjazz Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Dzieki za polecenie wsyzstkich programow, vegas naprawde wypas program ;) Mam jeszcze takie pytanie chcialbym na koniec zrobic napisy w serii wystapili i zeby sie tak przewijaly jak w filmach na koncu czyli od dolu do gory nazwiska czy znacie program ktory by to potrafil ? Ewentualnie z tych co juz mam tylko gdzie tego moge szukac ? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) :] pchasz sie na głęboką wodę ;) movie maker ma funkcję dodania napisów jak w filmie (aktorzy ..reżyser itp.) ... Imo jest przejrzysty i najlepszy dla początkujących Edytowane 10 Października 2005 przez kubajew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 człowieku ty się chcesz brać za VEGAS, cały czas ci tłumaczą żebyś zaczął od mowie mekera, a ty znowu szukasz programu do dodania napisów końcowych(robi to Movie Maker).jeśli nie wyczaiłeś tej funkcji w Movie Makerze to gwarantuje ci że przy vegasie padniesz już przy próbie zaimportowania pliku, a jeśli nie to przy prawidłowych ustawieniach projektu lub exporcie. radze ci zacznij od Movie Makera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterjazz Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Witam, Akurat w WMM znalazlem te funkcje i juz sobie kilka filmow zrobilem w nim ale to mi nie wystarcza. Zawsze mozna zaczac od czegos trudniejszego ;) Dzieki za wsyzskie podpowiedzie mam teraz pewlno programow i bede sie nimi bawil. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shenlong Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 (edytowane) w Vegas Video mozesz dodac napisy jak wruce do domu to wysle sqreena [na dole masz taka belka exploer / transmitons / fx / i w tej ostatniej jest ocja dodawania napisow ] nie baw sie windows movie maker bo to strata czasu, progrm jest zalosny i ubogi :[ Vegas Video jes prosty i najpopularniejszy wiekoszc filmow z cs'a powstaje wlasnie w nim ;] no i dodaktow oadobe after effects /edit Edytowane 11 Października 2005 przez Shenlong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterjazz Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Wielkie dzieki Shenlong, Wlasnie tez tak mysle ze lepiej jak cos robic to juz na cyzms lepszym. WMM jest do nieczego naprawde. W Vagas super wsyzstko mozna zrobic i naprawde nie jest przeciez taki trudny bo ja przy pierwszym jego uruchomieniu juz jakis filmik sobie sklecilem:) A wiesz moze Shenlong jak zrobic zeby podzielic ekran na pol czyli w polowce puscic film a w drugiej np napisy. WIem ze to jest do zrobienia i bede napewno szukal. Dzieki w kazdym razie za podpowiedzi. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Mam takie pytanie do użytkowników Adobe After Effects - czy macie może jakieś tutoriale dla początkujących?? Bawiłem się już i Movie Maker'em i Ulead VideoStudio, a teraz chciałbym tym no i przydałaby się jakaś pomocna dłoń w opanowaniu podstaw :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Google się kłania.. http://www.google.com/search?client=opera&...=utf-8&oe=utf-8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 E no co ty? Jakbym chciał takiej odpowiedzi to bym w ogóle nie musiał tutaj zaglądać :/ Chciałem czegoś sprawdzonego, upatrzonego, od kogoś kto ma w tym doświadczenie - takie rady to sobie daruj. Sprawdzałem już google i 90% rzeczy jest płatnych albo mizernych :/ PS. Jeszcze Vegas 6 postanowiłem sprawdzić. Też całkiem fajny program :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...