Skocz do zawartości
piterjazz

Program Podobny Do Windows Movie Maker.

Rekomendowane odpowiedzi

No to Imo najlepszy jest movie maker!! masz tam wszytsko...mozesz podłożyć muzykę, wstawić przejścia pomiędzy zdjęciami, sporo efektów(postarzanie zdjęc, sepia, itp :) ). Ja juz nie jeden filmik w tym programie ze zdjęc stworzyłem :) jak coś to mogę ci przesłać moje dzieło :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja to zrobiłem w ten sposób: Przygotowałem prezentację w Power Poincie (same zdjęcia,przejścia, napisy) następnie przekonwertowałem programem psp to avi converter do formatu AVI no i w tej postaci się bawiłem w WinDVD Creator, który dostałem z mobo :) podłożyłem dźwięk, zrobiłem menu i wyszło całkiem sensownie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za polecenie wsyzstkich programow, vegas naprawde wypas program ;)

Mam jeszcze takie pytanie chcialbym na koniec zrobic napisy w serii wystapili i zeby sie tak przewijaly jak w filmach na koncu czyli od dolu do gory nazwiska czy znacie program ktory by to potrafil ?

Ewentualnie z tych co juz mam tylko gdzie tego moge szukac ?

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

człowieku ty się chcesz brać za VEGAS, cały czas ci tłumaczą żebyś zaczął od mowie mekera, a ty znowu szukasz programu do dodania napisów końcowych(robi to Movie Maker).jeśli nie wyczaiłeś tej funkcji w Movie Makerze to gwarantuje ci że przy vegasie padniesz już przy próbie zaimportowania pliku, a jeśli nie to przy prawidłowych ustawieniach projektu lub exporcie. radze ci zacznij od Movie Makera :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w Vegas Video mozesz dodac napisy jak wruce do domu to wysle sqreena [na dole masz taka belka exploer / transmitons / fx / i w tej ostatniej jest ocja dodawania napisow ]

nie baw sie windows movie maker bo to strata czasu, progrm jest zalosny i ubogi :[ Vegas Video jes prosty i najpopularniejszy wiekoszc filmow z cs'a powstaje wlasnie w nim ;] no i dodaktow oadobe after effects

/edit

Dołączona grafika

Edytowane przez Shenlong

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkie dzieki Shenlong,

Wlasnie tez tak mysle ze lepiej jak cos robic to juz na cyzms lepszym. WMM jest do nieczego naprawde. W Vagas super wsyzstko mozna zrobic i naprawde nie jest przeciez taki trudny bo ja przy pierwszym jego uruchomieniu juz jakis filmik sobie sklecilem:)

A wiesz moze Shenlong jak zrobic zeby podzielic ekran na pol czyli w polowce puscic film a w drugiej np napisy. WIem ze to jest do zrobienia i bede napewno szukal.

Dzieki w kazdym razie za podpowiedzi.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie pytanie do użytkowników Adobe After Effects - czy macie może jakieś tutoriale dla początkujących??

Bawiłem się już i Movie Maker'em i Ulead VideoStudio, a teraz chciałbym tym no i przydałaby się jakaś pomocna dłoń w opanowaniu podstaw :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E no co ty?

Jakbym chciał takiej odpowiedzi to bym w ogóle nie musiał tutaj zaglądać :/

Chciałem czegoś sprawdzonego, upatrzonego, od kogoś kto ma w tym doświadczenie - takie rady to sobie daruj.

Sprawdzałem już google i 90% rzeczy jest płatnych albo mizernych :/

PS. Jeszcze Vegas 6 postanowiłem sprawdzić. Też całkiem fajny program :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi