_Vip_ Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Czy ktos juz probowal chlodzic jakiegos Xp'ka (powiedzmy 1800+) wentylem zasilanym 7V ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 nie no ,panowie powaznie macie te ryczace 12V suszarki w kompach :( Czy tylko ja lubie miec cichy komputer ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Glupio sformulowales pytanie, bo ja np. nie bede kombinowal z kabelkami swojego FB123 jesli mam fanmate... jesli ktos ma Volcano7+ to tez nie bedzie kombinowal itd. itd. Wszystko zalezy od coolera(w calosci, nie tylko wentylator) Powiedz o co ci tak w ogole chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 oj ludzie.Tak to juz jest na tym zafajdanym swiecie ze spora wiekszosc(zeby nie powiedziec wszystkie)wentyle ktore sa przymocowane do radiatorkow ktorych celem jest chlodzic jednostke centralna (czyt.procesor)jest zasilane napieciem 12V.Moje pytanie brzmialo czy ktos pokusil sie o chlodzenie dosc szybkiego proca jakim jest na.Xp1800+ tym samym wentylem zasilanym napieciem 7V.SORRY ALE JASNIEJ NIEPOTRAFIE !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Ja myslalem, ze chodzi ci o toj nieznany cooler... Mi chodzi wentylator na 5V... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Ja myslalem, ze chodzi ci o toj nieznany cooler... Mi chodzi wentylator na 5V... Chlodzisz Xp1800+ wentylem na 5V !!! 8O Ja pier....moze jeszcze go podkrecasz ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Ale przez FSB, aktualnie nie jest podkrecony, ale jak mi sie zache to na 2000+ go daje. Slyszales o takiej firmie jak zalman ? :) Mam Zalman CNPS 6000Cu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 To trzeba bylo od razu ,ze masz Zalmana ,to bym sie tak nie zdziwil :D .Teraz wszystko jasne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Ja u siebie na 7V dałem napięcie, chociaż na 5V też nie jest dużo gorzej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Ja myslalem, ze chodzi ci o toj nieznany cooler... Mi chodzi wentylator na 5V... Chlodzisz Xp1800+ wentylem na 5V !!! 8O Ja pier....moze jeszcze go podkrecasz ? :D memory ... Speedfan ... i wszystko jasne ... Jak chcesz mozesz nawet podkrecac i jak trza to ci speedfan przyspieszy a jak chcesz cisze to ci pusci wentyla na 1500rpm :) ( i moze softcoolera NP Vcool ( osobiscie nie urzywam, bo mi sie SB128 wypier ... nicza), a na idle bedziesz mial cisze i spokuj .... 2 w jednym ... wydajnosc proca i niska temperatura Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...