Hate To Feel Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Witam zalezy mi na jakosci wypalanych plyt: 1.czy jest roznica w jakosci miedzy plyta wypalana Nero, a Easy CD-DA Extcrator, bo weryfikowalem poszczegolne nagrania programem Nero CD speed, ale nie wiem czy on moze byc wiarygodny/obiektywny, i byla pewna roznica na korzysc Nero(o ile dobrze odczytalem wyniki testow), a Easy CD-DA Extcrator ma pewne funkcje ktorych nie ma Nero, a ktore sa mi potrzebne. 2.czy jest program ktory obiektywnie sprawdza jakosc wypalonych plyt. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 1. Wszystko zależy od tego jakie rzeczy wypalasz (audio, video, dane), z jaka prędkością, na jakim nośniku, no i jaką masz spawarą. Czyli sprawa niełatwa. Możesz posiłkować się forum na cdrinfo.pl ale tak naprawdę musisz wszystko sprawdzać na swojej spawarce-wtedy będziesz miał najbardziej wiarygodne wyniki. 2. Niektórzy producenci napędów (np. Plextor, LiteOn) udostępniają soft, który współpracuje tylko z tymi napędami, a potrafi zdiagnozować stan nagranej płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...