S.S Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) Witam Mam pytanie czy jest sens kupywać 2 zestawy tych pamięci czy może lepiej te ,czy wzrost wydajności w grach będzie rzeczywiście zauważalny bo w końcu te szybsze pamięci są droższe,a więc czy jest sens przepłacać Pozdro Edytowane 7 Października 2005 przez S.S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 A może bys tak napisał jaką masz płytę, procka i jak ustawionego, aktualne pamięci itd ??? - bo być może te nowe pamięci nie są Ci w ogóle do niczego potrzebne jak reszta jest kiepska ?? Pozdr. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 To zalezy jakiego masz kompa i jeszcze do czego go używasz i czy nie lepiej kupić coś innego za tyle kasy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.S Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Pamiątki już kupiłem(4X512),nniedługo testy a kompa mam venice 3000;DFI nf4;7800GTX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sativ Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Pamiątki już kupiłem(4X512),nniedługo testy a kompa mam venice 3000;DFI nf4;7800GTX 1701029[/snapback] Jedna z najlepszych pamieci do DFI nf4 sa OCZ 4000 Gold VX, bo napisales o testach i chcesz pewnie kompa podkrecac Dobre testy pamieci znajdziesz pod tym linkiem http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2560 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Z tych dwóch pamięci to mam wrażenie, ze to jest to samo tylko, że te 600MHZ mają poluzowane timingi i są podkręcone... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...