domi12 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Witam mam problem jestem posiadaczem telefonika T630 tel. jest spox tylko denerwuje mnie 1 zecz. Kiedy ktos dzwoni do mnie to na początku sygnal jest bardzo cichy po uplywie paru sekund sygnal dopiero staje sie coraz glosniejszy. Sprawdzalem w opcjiach i mam wylaczany stopniowy dzwiek dzwonka :mur: Wie ktos moze jak to zmienc zeby od razu byl glosny ???? Moze jakas zmiana softa albo cos w tym stylu Plz pomóżcie Domi86@vp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Zabezpieczenie przeciwko ogłuszeniu? :> Jeżeli tak, to nie da się wyłączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpon Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 niestety ale prawie wszystkie SE tak mają. Też miałem taki problem ale do tego trzeba się po prostu przyzwyczaic. Zapewne trzeba by było wgrać specjalnie do tego zmodyfikowany soft, ale kto ci to zrobi tego nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 nic sie z tym nie zrobi... moj byly t310 tez tak mial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...