gorbaczof Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Ktorego palmtopa polecacie i jakie sa różnice między nimi? Cena jest praktycznie taka sama, główne zastosowanie to nawigacja satelitarna. Ewentualnie może jakis inny palm z GPS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuncio Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Ktorego palmtopa polecacie i jakie sa różnice między nimi? Cena jest praktycznie taka sama, główne zastosowanie to nawigacja satelitarna. Ewentualnie może jakis inny palm z GPS 1687874[/snapback] Szczerze mowiac to obserwuje sporo problemow z Acerami.Chociaz z drugiej strony, wiem ze sporo w tym winy uzytkownikow, ktorzy nie wiedza jak skorzystac z takiego sprzetu... Co do MIO to nie wiem nic niestety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konsto Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Ja miałem mio 168 i powiem tak. W automapie przy mniejszej niż 12 liczbie satelit w automapie potrafił mi pokazywać, że zamiast po ulicy jadę po polach. Tam gdzie był dobry sygnał było wszystko ok. Czasami głosnik syczał przy uruchomionych programach w których był dźwięk, np odtwarzanie filmu , automapa, odtwarzanie mp3. Oczywiście syczenie było ciche i nie było go słychać jak urządzenie "grało". Acer n35 słyszałem, że ma słabszy procek. Filmy po przekonwertowaniu do rozdz. 320x240 działały znakomicie na mio, trzeba tylko zaopatrzyć się w odpowiednio dużą kartę SD. Film w przyzwoitej jakość to 250-300 MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Z tego co wiem to wystarczy sygnal z 4 satelit do okreslenia polozenia, ale moge sie mylic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) Z tego co wiem to wystarczy sygnal z 4 satelit do okreslenia polozenia, ale moge sie mylic. 1693670[/snapback] 3 satelity juz pozycjionuja co do n35 z zint. GPS - to baaardzo duzo userow sobie je chwali ja jednak proponuje n50 + jakis GPS i soft do tego (sam uzywam i polecam takie rozwiazanie) n35 jaka pda sprawuje sie srednio za to jako GPS w zupelnosci styka Edytowane 10 Października 2005 przez Scoon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...