Skocz do zawartości
gorbaczof

Acer N35 Vs Mio 168

Rekomendowane odpowiedzi

Ktorego palmtopa polecacie i jakie sa różnice między nimi? Cena jest praktycznie taka sama, główne zastosowanie to nawigacja satelitarna.

Ewentualnie może jakis inny palm z GPS

1687874[/snapback]

Szczerze mowiac to obserwuje sporo problemow z Acerami.Chociaz z drugiej strony, wiem ze sporo w tym winy uzytkownikow, ktorzy nie wiedza jak skorzystac z takiego sprzetu...

Co do MIO to nie wiem nic niestety...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem mio 168 i powiem tak. W automapie przy mniejszej niż 12 liczbie satelit w automapie potrafił mi pokazywać, że zamiast po ulicy jadę po polach. Tam gdzie był dobry sygnał było wszystko ok. Czasami głosnik syczał przy uruchomionych programach w których był dźwięk, np odtwarzanie filmu , automapa, odtwarzanie mp3. Oczywiście syczenie było ciche i nie było go słychać jak urządzenie "grało". Acer n35 słyszałem, że ma słabszy procek. Filmy po przekonwertowaniu do rozdz. 320x240 działały znakomicie na mio, trzeba tylko zaopatrzyć się w odpowiednio dużą kartę SD. Film w przyzwoitej jakość to 250-300 MB.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wiem to wystarczy sygnal z 4 satelit do okreslenia polozenia, ale moge sie mylic.

1693670[/snapback]

3 satelity juz pozycjionuja

co do n35 z zint. GPS - to baaardzo duzo userow sobie je chwali

ja jednak proponuje n50 + jakis GPS i soft do tego (sam uzywam i polecam takie rozwiazanie)

n35 jaka pda sprawuje sie srednio za to jako GPS w zupelnosci styka

Edytowane przez Scoon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi