..::EDW/\RT::.. Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Dokładnie tym samym schematem kierowałem się przy programowaniu funkcji podswietlenia i według ludzi, którzy pomagali mi testować program funkcja działa prawidłowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckrauze Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 (edytowane) Program jest super! Po kontakcie z autorem, który mi pomógł przy ustawieniu niekórych parametrów uważam, że jest to jeden z najlepszych programów dostępnych do tego typu zabawek :wink: -->> liteon0 :D Edytowane 26 Października 2005 przez luckrauze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 (edytowane) niewiem co sie stalo ale po przeczytaniu tego posta kliknelem zeby zgasic podswietlaenie i zgasilo sie a wyswietlacz dalej wyswietlal to co powinine.... dziwne... natazie wiecej problemow w urzywaniu nie zauwazylem tylko konfiguracja jest dosc skomplikowana ale bede musial kiedys nad tym przysiasc planujesz moze zrobic zegar pelno ekranowy (jak w jalcd dla 4x20) bo to bardzo fajny i przydatny bajer [update] wyjasnilo sie ten blad wyskakuje przy niektorych schematach stron... ale niechce mi sie badac i dochodzic kiedy sie tak dzieje :P Edytowane 26 Października 2005 przez Th0m4S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::EDW/\RT::.. Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Th0m4S Gdybyś jednak doszedł jaki czynnik wplywa na niepoprawne zachowanie LCD przy podswietleniu bym byl wdzieczny. Może to jakas funkcja wszystko miesza albo cos sam nie dojde bo nie mam sterowanego programowo podswietlenia. luckrauze Dziękuje za uznanie. P.S w przygotowaniu wersja 2.1 programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...