pablo89 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Witajcie mam pewien problem, nie ma w internecie napisów do tej wersji The Amityville Horror którą mam większość się opuźnia ale są też takie które przyśpieszają chciałbym te napisy przestawić ale w subedit playerze jest z tym za dóżo roboty nie wiecie czy jest program który zmieni mi prędkość przenaczoną dla napisów np. z 25 na 29.97 FPS(taką ma mój film) czy jest w ogóle taki program?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 subripper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 SubEdit-Player Nie wiesz ze potrafi zmienac fps napisow?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo89 Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 nie wiem a jak to zrobić?? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 bestplayer, jest w opcjach przesunięcie, możesz ustawic tak że kiedy usłyszysz jakąś kwestie to kożesz mu wyświetlic tekst do niej pasujący, dalej sam skumasz. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo89 Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 hehe już zrobiłem za pomocą subeditplayer dzięki S0n1c pomogłaś mi a ja się z tym męczeyłem a teraz okazujes ię to banalane :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...