roodin Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Pytanie jak w temacie. Jakiś czast temu czyałem, że domyślnie winda xp wykożysuje pierwsze 256kb cache L2 rocesora a reszta pozotaje niewykożystana. A skoro mam pentiaka m z 2mb tejze pamięcie to czemu ma się ona marnować :) Może ktoś z Was wie lub pamięta w którym kluczu jaką wartość trzeba zmienić, żeby móc wkożystać całą pamięć procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tulip Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 http://www.xptruepower.friko.pl/opt-wykorz...%20pamieci.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 właśnie oto mi chodziło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...