S.W.A.T Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) Witam, wczoraj kupilem obudowe LBX Chiefteca i dlaczego nie mam z przodu takiej naklejki z napisem CHIEFTEC? Miejsce jest ale naklejki / znaczka ni ma ;/ :angry: Edytowane 7 Października 2005 przez S.W.A.T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 To jest chyba poprostu samo miejsce na naklejke,tez nie dostalem naklejki ani nie byla tam zadna naklejona.Czy naprawde było niezbedne zakladnie tematu z pytaniem o kawalek papierka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 to nie jest zwykly papierek tylko plastikowa naklejka chiefteca X_X ps. zalezy mi na tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Takich znaczków sie nie dostaje z obudową. To jest miejsce na jego NAklejenie. Wie ktoś gdzie można takie znaczki kupić? Chodzi mi o taki wypukły plastikowy znaczek z np AMD64? ;P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 wrrrrrrrrrrr kupiłem tą bude w ANGELA.pl i LIP@ natomiast w NIEKTORYCH obudowach w COOLING.pl byly te znaczki :[ chodzi o wypukly plastikowy? ee zobacz tutaj: na gorze jest znaczek i JA CHCE TAKI SAM!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Aha myslalem,ze chodzi ci o zywkla kwadratową naklejke.Widocznie tylko na obrazkach sa te naklejki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Musi się dać gdzieś kupić. tylko gdzie? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Allegro :) tam jakieś naklejki do kompa są typu AMD itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardStyler Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 jezeli chodzi o obudowy pochodzące z naszego sklepu to chcialbym sprostowac. niestety nie jest to zalezne od nas, czy produkt posiada takową plakietkę CHIEFTEC czy tez nie. Zalezne jest to po prostu od "widzimisie" producenta. W niektorych dostawach byly takowe plakietki, w niektorych nie. niestety blad w systemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 tylko się nie popłacz że naklajki nie dostałeś xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smug Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Wytnij jakis kawałek plastiku,napisz Chieftec i nalep :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Takich znaczków sie nie dostaje z obudową. To jest miejsce na jego NAklejenie. Wie ktoś gdzie można takie znaczki kupić? Chodzi mi o taki wypukły plastikowy znaczek z np AMD64? ;P) 1688168[/snapback] Taką wypukłą AMD Duron (wygląda na oryginał) kupiłem po prostu na giełdzie, dałem chyba 5 pln. Teraz szukam AMD Sempron :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Wy sie smiejecie ale ja np. jak bym kupil taka fajna obudowe to tez chcialbym zeby tam byla naklejka Chieftec :gitarzysta: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Eee tam, najdrozsze markowe produkty nawet logo nie maja. Po prostu jak ktos sie zna to jeden rzut oka mu wystarczy, zeby docenic jakosc 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smug Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Eee tam, najdrozsze markowe produkty nawet logo nie maja. Po prostu jak ktos sie zna to jeden rzut oka mu wystarczy, zeby docenic jakosc 8) 1696796[/snapback] Zgadzam się z przedmówcą :D Jak się ma markowy produkt i ktoś się zna to po co nalepka B) B) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Zgadzam się z przedmówcą :D Jak się ma markowy produkt i ktoś się zna to po co nalepka B) B) Pozdro 1696876[/snapback] Racja ale jak się kupuje budę/grafę/mobo czy inne części do kompa to w zestawie zazwyczaj jest naklejka (czyli to coś czego przeważnie w pudełku nie ma a być powinno :P ). Czyżby naklejki z pudełek wędrowały na Allegro? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 no tak, zawsze tak było :[ niestety te naklejki są już konfiskowane w hurtowniach :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smug Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 no tak, zawsze tak było :[ niestety te naklejki są już konfiskowane w hurtowniach :/ 1697510[/snapback] Dlatego najbardziej opłaca się samemu składać kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 ale co z tego jak obudowe dostaniesz bez znaczka? ;/ to zalezy jaki *********** trafi sie w hurotwni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smug Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 ale co z tego jak obudowe dostaniesz bez znaczka? ;/ to zalezy jaki *********** trafi sie w hurotwni... 1698521[/snapback] Ja mówiłem o podzespołach bazowych tzn mobo,grafa a nie o obudowie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 no ja sam skladalem :) OK, załatwilem sobie juz ten znaczek - super! :) pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Skąd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 podzwonilem po sklepach w wwie i mily pan mi zalatwil z hurotwni / magazynu! Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...