Skocz do zawartości
S.W.A.T

Naklejka Firmy Chieftec

Rekomendowane odpowiedzi

jezeli chodzi o obudowy pochodzące z naszego sklepu to chcialbym sprostowac.

niestety nie jest to zalezne od nas, czy produkt posiada takową plakietkę CHIEFTEC czy tez nie. Zalezne jest to po prostu od "widzimisie" producenta. W niektorych dostawach byly takowe plakietki, w niektorych nie.

niestety blad w systemie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takich znaczków sie nie dostaje z obudową. To jest miejsce na jego NAklejenie. Wie ktoś gdzie można takie znaczki kupić? Chodzi mi o taki wypukły plastikowy znaczek z np AMD64? ;P)

1688168[/snapback]

Taką wypukłą AMD Duron (wygląda na oryginał) kupiłem po prostu na giełdzie, dałem chyba 5 pln. Teraz szukam AMD Sempron :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eee tam, najdrozsze markowe produkty nawet logo nie maja. Po prostu jak ktos sie zna to jeden rzut oka mu wystarczy, zeby docenic jakosc 8)

1696796[/snapback]

Zgadzam się z przedmówcą :D

Jak się ma markowy produkt i ktoś się zna to po co nalepka B) B)

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z przedmówcą :D

Jak się ma markowy produkt i ktoś się zna to po co nalepka  B)  B)

Pozdro

1696876[/snapback]

Racja ale jak się kupuje budę/grafę/mobo czy inne części do kompa to w zestawie zazwyczaj jest naklejka (czyli to coś czego przeważnie w pudełku nie ma a być powinno :P ). Czyżby naklejki z pudełek wędrowały na Allegro? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi