Errorx Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Macie ponad przecietnego kompa... do czasu, za rok to bedzie sredniak ;) Mam nadzieje ze popsulem humor :P 1689982[/snapback] Nie bardzo :P "Carpe Diem" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Za rok juz nie bedzie carpe diem ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Za rok juz nie bedzie carpe diem ;p 1690420[/snapback] Za rok moze sie duzo zmienic w naszych kompach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Macie ponad przecietnego kompa... do czasu, za rok to bedzie sredniak ;) Mam nadzieje ze popsulem humor :P 1689982[/snapback] pfff, kto bedzie mial za rok to samo w podpisie co teraz :lol: Edytowane 9 Października 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misda Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Ja mam Amilo EL6800 Edytowane 9 Października 2005 przez misda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 O so hosi oO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Mnie już przeszło kupowanie najlepszych grafik na runku - chyba większość ludzi w końcu dochodzi do wniosku, że to się po prostu nie opłaca... No w sumie po o/c mieszczę się w rankingu - tylko, że ja ten config już dwa latka ciągnę - praktycznie bez zmian - tylko dysk mam większy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 ja swoj konfig tez ciagne 2 lata, tylko mialem male tasowanie z grafikami, doszedl dysk i sie naped optyczny zmienil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Ja od przynajmniej roku zmienilem tylko i wyłącznie Ti4200 na R9700Pro.. bo mialem taką okazje. Też zamierzam na tym pociągnąć jeszcze kupe czasu. Nie gram (czasem, jak jakas gra rzeczywiscie mi sie podoba, ostatnio to bylo GTA, głównie komputer słuzy do prac biurowych, emule, net, filmy i muzyka, a do tego jeszcze dłuuugo pociągnie). Mysle, ze najwazniejsze, to miec w miare zrównowazony konfig, tak aby żadna czesc nie była wybitnie szybka, bo i tak ta najsłabsza (w mysl powiedzenia, ze łancuch jest tak mocny, jak jego najsłabsze ogniwo) bedzie spowalniac reszte. Zauwazylem, ze błedem jest kupowanie czegos z mysla o przyszlej rozbudowie (bo kiedy do niej dochodzi to i tak wymienia sie wiecej czesci niz bylo w planach). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) a ja właściwie nie wiem ile lat ma mój komp ;) FDD/cd/taśmy - 7lat DVD - 5 lat mobo - 4 lata HDD - 4 lata proc - 2 lata (kupiony jako używany dwa miechy temu) pamięci, jedna 512-stka 3lata, druga 2 miesiące nagrywara DVD - 2 miesiące grafa/zasiłka - 2 tygodnie Tak czy siak jest ponad przeciętną :lol: Moja filozofia upgreadu? Grafę kupuję jak pojawi się mniej-więcej dwa razy wydajniejsza w tej samej cenie np: rivaTNT2->GF2Ti->Radeon9500->GF6600GT Proc jeśli nastąpiła rewolucja techniczna PIII450MHz -> Athlon1700+, ew jak trafi się okazja, na upgreade za parę groszy -> 2400+ Pamięci jak najwięcej, nic mnie tak nie wnerwia jak swap. Inne śmieci w miarę rzeczywistych potrzeb. Edytowane 10 Października 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Jak zmienisz zasilacz, to dopiero bedziesz mial konfog ponad przecietny. Teraz to własnie on cie dyskredytuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) Jak zmienisz zasilacz, to dopiero bedziesz mial konfog ponad przecietny. Teraz to własnie on cie dyskredytuje ;] 1693576[/snapback] Zasilacz też zmieniłem zaraz poprawię podpis ;) Edytowane 10 Października 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 hmmm moj komp przeciętny!!! a tyle na niego forsy wydalem!!..... trzeba modernizowac!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Na obecnego kompa wydałem "tysiące", pozostała tylko zmiana ramu i monitorka. Więcej już nie zamierzam wydawać na niego! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaworek Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 No ja chyba mogę powiedzieć że w przeciętnym się mieszcze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Więcej już nie zamierzam wydawać na niego! 1694467[/snapback] każdy tak mówi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 każdy tak mówi :lol: 1694614[/snapback] Na serio!!! :) Jeżeli byłoby inaczej to pozostałaby wizyta u lekarza. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...