Skocz do zawartości
mateo1977

Radeon 9000 pro i sypiąca grafa.

Rekomendowane odpowiedzi

mam takie pytanko dla posiadaczy tej karty czy przypadkiem niemieli zadnych problemow z grafa.ja np po uruchomieniu jakiejs tam gierki mam burdel w grafie az niemilo .na pierwszym planie spox ale to co dzieje sie w oddali snieg zamienia sie w serpentyne obiekty sie powielaja q... mac moze ma ktos z was jakies lekarstwo na to. z gory wielkie dzieki.

zaznacze ze stery mam najnowsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy po włożeniu radka robiłes format bo jeżeli nie to jest napewno główną przyczyną trza robic format i to na 100 %.chyba że robiłes format to niewiem co może byc przyczyną takiego zachowania .pozd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z powyższym, lecz dodam, że w niektórych grach po prostu nie wyświetla niektórych elementów np. mgła w GTA3. Podbno miało pomuc zainstalowanie nowych sterów, a tu qupa, jak mgiełki nie było, tak nie ma(musze sobie "środki wspomagające" zapodawać, żeby była mgiełka :P :) :D, a w dodatku gierka pyka(a na tym sprzęcie nie powinna).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Malo masz Markow. Prawdopodobnie pamieci Ci zwalniaja system. U mnie na Duronie wykreconym na 1370 mam 7096. Spraw sobie pod choinke plyte glowna i DDR-y i pewnie czkawka minie jak reka odjal.

UPDATE: To oczywiscie bylo do hotkey

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem :( Ale to niekoniecznie wina Ramu. Gadałem dużo z McBenner (też ma KT7A, SDRam 133 i Radka 9k Pro) i on na podkręconym sprzęcie (na Duronku 12k) ma ponad 7200. Dodam, że testy robię na 1700@1900XP+(1,43@1,6) i Radku 275@300, 275@300. OS - Win98(na XP jest jeszcze gożej - 6900). Niestety nie znam przyczyny, a chwilowo(od jakoś 2 tygodni :( ) nie mam czasu się pobawić sprzętem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przepraszam za milczenie. jezeli chodzi o format to zrobilem go i panowie pech chcial ze trafilem na gierki z ktorymi ATI wogole ma problem bo fife i James Bond 007 Nightfire .sprawdzalem w marku to wychodzi cos okolo 7400pkt przy axp1600+ i k7s5a czyli miejwiecej tyle ile inni i sie grafa nie wali np w MOHA NOLF2 czyli temperatura chyba tu niema za wiele??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...