myscholov Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 witam. mam nastepujace pytanie: czy mozna zrobic tak ze przy wlaczeniu komputera od razu zostane polaczony z internetem. chodzi mi o polaczenie dial-up (mam neo). jesli tak to gdzie to moge ustawic. z gory dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Hmm.. Jeśli nie ma żadnego konfigu i hasła do wpisania, to link (który prawdopodobnie masz na pulpicie) należy przenieść/skopiować do katalogu: C:\Documents & Settings\All users\Menu start\Autostart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 był gdzieś topic o tym pare dni temu... nazywał sie NEOSHIT bodajże... czek it out... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Real Remix Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Witam! AutoConnect http://www.amnezja.org/modules.php?name=Ne...order=0&thold=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...