Siberian Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) Witam! Mam nadzieje,ze nie powtarzam tematu,a jezeli tak to z gory przepraszam. Mam zamiar kupic karte GeForce 6600GT Gigabyte GV-N66T128.Rozmawialem dzisiaj ze znajomym,ktory sprzedaje w sklepie i uslyszalem,ze nie ma w serii 6600 GT kart 256 bitowych,a na Allegro znalazlem takie cos : Czy moglibyscie mi wyjasnic jak jest naprawde?To jakis chwyt reklamowy?Nie rozumiem czemu widze w ofercie tego typu karty tylko firmy Galaxy.Slyszalem,ze karty tej firmy nie sa najwyzszej jakosci....Jezeli sie myle to ta karta bylaby chyba dobrym wyborem. Edytowane 7 Października 2005 przez Siberian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 gpu jest 256bit [tak jak we wszystkich nowych kartach] natomiast pamiec jest 128bit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 256bit'owy jest GPU a nie szyna danych czytaj dokladnie :D Czesto na allegro wykorzystuja ten trik. Ktos widzi 256bit, wie ze gdzies dwoni ale nie wie w ktorym kosciele i daje sie nabrac :D Poprawniony twoj link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siberian Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Ehhh,sorry za bledy.Dzieki za pomoc,tego sie nie spodziewalem,ze tak mozna ludzi podejsc.....A co myslicie o jakosci kart firmy Galaxy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek007(17) Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 takie sobie ale tanie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 są tanie i do najgorszych nei należą ;) Sam mam jedan i nei nażekam a nawet chwale ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...