lukk_ Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 krotkie pytanie (kucyk juz mi odpowiedział ale mu nie wierze :razz: :razz: just kiddin' - po prostu chce sie dowiedziec czy komus sie tez to przytrafiło) dzis dostalem Swap Magica z allegro i 3 blokady..jedną sie wklada w tą zapadke/wajche co jest z prawej strony od laseru..no i mi wpadla własnie ta do srodka konsoli..wyjąć się jej nie da..gdzies jest poza zasiegiem wzrosku..teraz pytanie..CZY MOZE coś sie STAĆ?? mam na mysli stopienie sie tej blokady/"migracja" w inne miejsce niebezpieczne etc..czy bedzie oki?? zamiast tej cholernej blokady wzialem kawałek taśmy dwustronnej i przykleiłem gada (tzn tą zapadke/wajche)..Swap Magic spoko nadal działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) chyba Ci mówiłem już dzisiaj na gg, że pdlsz bzdury uspokój się, prześpij sie z tym, weź jakąś lecytynke na noc itp :D Edytowane 7 Października 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...