pok Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) Jak w temacie.Możecie mi wytłumaczyc co to jest to vivo?czy moge podłączyć np. kamerę do grafiki z vivo? i czy ta karta http://allegro.pl/show_item.php?item=66950345 na pewno ma vivo?i taki offtopic, czy ta karta opłaca sie za ta cene? Edytowane 7 Października 2005 przez pok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) vivo - video in video out ta karta nie ma vivo bo ma tylko tv-out Edytowane 7 Października 2005 przez cmsydney Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 dzięki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 to jest tylko karta vo :) sorry za ten post ale nie mogłem wytrzymać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 To po h.. ten gość z allegro pisze takie bzdury!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 To po h.. ten gość z allegro pisze takie bzdury!!! 1690650[/snapback] Prawdopodobnie dlatego, że na naklejce znamionowej z kodem paskowym jest napisane: Radeon 9800 128M DDR V/D/VIVO (cokolwiek by to miało znaczyć ;-) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Ja na tym zdjęciu widze chip ATI Rage Theater(czy jakos tam) i on odpowiada za VIVO. Zresztą VIVO realizuje się za pomocą 1 złącza i odpowiedniego kabla. Tak że ten Radek ma VIVO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...