demon_woman Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Witam, mam straszny problem, w siemensie c75 w sms-ach jeśli używa sie słownika T9 polskiego to w wyrazach są polskiego znaki, a jeden pierwszy polski znak zajmuje okolo 300 normalnych, dalsze polskie znaki normalnie jako jeden znak :(:(:( A więc jeden sms ktory ma 160 znaków normalnie wysyła sie jako 3 :( jeśli w smsie nie uzywa sie polskich znaków to wszystko jest ok (sms 160 znakow wysyla sie jako jeden sms). Błagam czy ktoś mógłby mi powiedzieć gdzie na jakiej stronie mogłabym sciągnać polski słownik T9 ale bez polskich znaków i jak "wgrać" na telefon za pomoca kabla USB. Błagam błagam błagam !!! Olcia ps. to bardzo wazne bo nigdy nie mam prawie nic na koncie a za jednego sms-a place jak za 3 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 (edytowane) Siema! Nie prosciejby nie używać T9? Prawde mówiąc dla mnie jest to bezużyteczny drobiazg(chociaz inni moga mieć inne zdanie). Moja rada, wyłącz T9 i pisz normalnie bo raczej nie da się przerobić aplikacji słownika żeby wywalić polskie znaki(chociaż ciekawostka, u mnie w siemensie m65 nie ma polskich znaków w słowniku t9 ale są do wybrania w zwykłym wpisywaniu, więc moze wytraczy zmienić język t9 na angielski albo jakiś i przełączyć po napisaniu zdanka(jakiegokolwiek) na polski, skasować co się napisało i spróbować jeszcze raz coś napisać tym razem w naszym rodzimym język i może cudownie znikną polskie znaczki :wink: Pozdrawiam Artur PS. Mamy coraz więcej Kobiet na forum :D Edytowane 8 Października 2005 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon_woman Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Wiem o tym ze w kilku modelach siemensów jest t9 bez polskich znakow ale u mnie nie ma ( a jak sie wlaczy innych jezyk t9 to nie ma polskich wyrazów :( ). Tylko moj problem polega na tym jestem tak przyzwyczajona pisac w t9 ze nie umiem pisac normalnie :mur: Byłabym starsznie zadowolona gdyby jedak byla taka mozliwosc wgrania a przedewszystkim sciagniecia z netu slownika t9 polskiego ale bez polskich znakow ... Dziękuje za odpowiedz :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...