finch Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 U mnie chodza na 232MHz na ostrych alphach, juz na napieciu 3,0 V przy zmianie na 3,2 mam to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Mam pytanko. Czy teraz wszystkie geile ultra-x robione sa na bh-5 UTT ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metz Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) Podobno tak (informacja od Macieja Bieleckiego z dzis :) - dystrybutora Geili i Patriotów na Polske), chyba ze ktoś ci sprzeda jakieś które zalęgły w magazynie lub na półce sklepowej :] to beda zapewne na tccd PS: Od dzis jestem szcześliwym posiadaczem Geili One W :] Edytowane 5 Listopada 2005 przez Metz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Potrzebuje 1 szt. i tu: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=70530556 jest dosc tanio... Z tym ze nie mam zaufania do aukcji tytulowanej full wypas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metz Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Mysle ze mozna mu zaufac, 122 pozytywów i zero negatywów. Jakos klienta trzeba zachęcic do kupna. Nie zugeruj sie raczej nazwą aukcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 znajomy kupowal u tego kolesia - sprowadza pamieci (i nie tylko) ze stanow, gdzie podobno czesto siedzi... tam tez jest gwarancja. pamieci sprawne, sprzedawca ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 A jak mu sie kreca? Ja troche jestem w kropce. Kupilem jakis czas temu 2x512MB na bh-5 i jedna sztuka kreci sie super miedzy 260 a 266 MHz 3.5V a druga nie toleruje napiec powyzej 3V (wiec nie jest to raczej bh-5) i kreci sie ale na 2-2-3-5 i nie tak wysoko (nawet nie wiem jak). Chce dokupic cos co by mi nie odbiegalo od mojej lepszej kosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 kupil inne pamieci - corsarki z tego co pamietam... chodzilo mi o usera, a nie konkretne memki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 aha, spox a Twoje ultra -x jak sie kreca ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 narazie 1,5 2 2 5 1T poszly przy 3,0V na 230mhz. jeszcze sie nie bawilem w max takty... w nocy zmienialem mobo itp... nie mialem czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 mhm. Interesuje mnie napiecie rzedu 3,5V ;) Jak juz bedziesz wiedzial jak ida to daj znak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falarek Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 A czego mogę się spodziewać po tych pamiątkach na 2,9V i Nforce2? Da radę 2x512MB 215-220MHZ przy 2-2-2-5. To ma byc taka inwestycja na przyszłosć (DFI :-P ) no ale na razie jeszce jakis czas będe siedział na Nforce2. Warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 A czego mogę się spodziewać po tych pamiątkach na 2,9V i Nforce2? Da radę 2x512MB 215-220MHZ przy 2-2-2-5. To ma byc taka inwestycja na przyszłosć (DFI :-P ) no ale na razie jeszce jakis czas będe siedział na Nforce2. Warto?nie bo za jakis czas kupisz za tyle samo 2x1gb ddr2 pod nowego amd... chyba ze bedziesz sie przesiadal jeszcze w tym roku a masz teraz jakies 256mb...to owszem a co do krecenie - 2 2 2 5 przy 220 powinno bys spokojnie na 2,9V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) a u mnie nawet przy 205 mhz 2-2-2-11 przy 3V goldmemory sie wysypuje , macie jakis pomysł czemu? edit: na 200 mhz goldmemory jest czysty edit 2 : nawiew tez nic nie dawał Edytowane 6 Listopada 2005 przez rhezuz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 jakie tymingi? u mnie winda sie nie ladowala na def. V, ale po podniesieniu do 2,8 poszlo spokojnie na 1,5 2 2 5 na 210... (tyle mam ustawione w bosie na defalut :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 a u mnie nawet przy 205 mhz przy 3V goldmemory sie wysypuje , macie jakis pomysł czemu? A sprawdzałeś GoldMemory na standardowych ustawieniach? Bo mi nawet tak się wysypywały i idą do serwisu... Mało tego BySPD źle wczytywało timingi (różnie na różnych płytach-testowana na kilku, i na wszystkich to samo, złe timingi i błędy w GoldMemory). Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassiunia Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 a u mnie nawet przy 205 mhz 2-2-2-11 przy 3V goldmemory sie wysypuje , macie jakis pomysł czemu? edit: na 200 mhz goldmemory jest czysty A może puść nawiew na pamiątki, moje myślałm że też max to 221 i to na 3.4V i okazało sie że pociły się, teraz mały nawiew na pamiątki i 250 na 3.6V i śmigają aż miło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Kassiunia: Jakie masz pamiatki? ulta -x ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassiunia Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Kassiunia: Jakie masz pamiatki? ulta -x ?tak dokładnie ultra x Edytowane 6 Listopada 2005 przez kassiunia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 a ile z nich max fsb wydusilas? i na jakich tymingach / V ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassiunia Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 a ile z nich max fsb wydusilas? i na jakich tymingach / V ?max to 250 2-2-2-5 ale moga więcej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 max to 250 2-2-2-5 ale moga więcej :) Chetnie zobaczyl bym zdiecie z goldmemory przy tym 250 2-2-2 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Chetnie zobaczyl bym zdiecie z goldmemory przy tym 250 2-2-2 :wink:a co w tym nadzwyczajnego ? sam masz w podpisie wiecej (w prawdzie na innych mem, ale coz - dla geili tez nie ma problemu) ps. kassiunia - ile V ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Chetnie zobaczyl bym zdiecie z goldmemory przy tym 250 2-2-2 :wink: A ja bym za to chętnie zobaczył zdjęcie tego 2X 512 TwinMos AA4T@262 1.5-2-2-5@3.31V... ehhh NC Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassiunia Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 a co w tym nadzwyczajnego ? sam masz w podpisie wiecej (w prawdzie na innych mem, ale coz - dla geili tez nie ma problemu) ps. kassiunia - ile V ? 3.6V :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 eh liczylem na lepsze osiagi na takim fsb... a sprawdzalas na wyzszych tymingach? ja raz z ciekawosci probowalem puscic je na 3 3 3 8 ale komp nawet nie wstal :P nie wiem, czy to byl 1-razowy wybryk, czy tak juz jest... nigdy wiecej nie probowalem chcial bym puscic pamiei tak na 290mhz. tymingami pozniej sie bede martwil :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 A ja bym za to chętnie zobaczył zdjęcie tego 2X 512 TwinMos AA4T@262 1.5-2-2-5@3.31V... ehhh NC Pozdr W temacie o twinmosach zapodalem z coprawda 260 bo nie mam jak teraz foty zrobic ale niebawet zrobie ubdate specialnie dla ciebie. poprostu smiesza mnie wyniki bez GOLDMEMORY ja moge powiedziec ze mam 270 ale co z tego jezeli nie jest do konca stabilne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassiunia Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 W temacie o twinmosach zapodalem z coprawda 260 bo nie mam jak teraz foty zrobic ale niebawet zrobie ubdate specialnie dla ciebie. poprostu smiesza mnie wyniki bez GOLDMEMORY ja moge powiedziec ze mam 270 ale co z tego jezeli nie jest do konca stabilne? Skoro Cię śmieszy to sorry, tak GM przeszedł quicktest na 250 pozytywnie, memtest także i to nawet numer 5 który jak wiadomo bardzo obciąża BH-5 dużo pamiątek na tym się wywala, nie wiem masz problem że kobieta też potrafi?? A może jakaś Cię zostawiła i teraz się odgryzasz na mnie :mur: , nie jestem osobą która pisze że coś jest a tak naprawdę nie ma, acha niechcę zaczynać wojny i sorki za OFFTOPKA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 (edytowane) Skoro Cię śmieszy to sorry, tak GM przeszedł quicktest na 250 pozytywnie, memtest także i to nawet numer 5 który jak wiadomo bardzo obciąża BH-5 dużo pamiątek na tym się wywala, nie wiem masz problem że kobieta też potrafi?? A może jakaś Cię zostawiła i teraz się odgryzasz na mnie :mur: , nie jestem osobą która pisze że coś jest a tak naprawdę nie ma, acha niechcę zaczynać wojny i sorki za OFFTOPKA Witam! Nawet nie wiedzialem ze jestes kobieta, bo nie patrzyłem na ksywke a jeżeli przechodzi to zwracam honor :D Pozdrawiam i nie chce zadnej wojny Wracajac do tematu to jezeli ktos ma dfi to koniecznie musi zapodac jakis wentyl wiejacy na mofset obok slotow(przy tych napieciach to podstawa!)... ja postawilem na freezerku. Edytowane 7 Listopada 2005 przez 2pac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 to jak - testowal ktos wyzsze fsb na ultra x'ach? cd. OT : eh - kassiunia - gdzie szukac dziewczyn interesujacych sie kompami i jeszcze umiejacych podkrecac :P hihi pozatym testow memek jest sporo - po co sie upierac na gm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...