ojejku Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) Powiedzcie mi co trzeba zrobić jak dostanę ten kij nunczako po tej pozie motyla czy czego tam ;) Bo on mówi żebym nią powywijał w kółko, ale zaraz mi failed się pojawia :P P.S. wypas gra ;)) pozdro. Edytowane 31 Października 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 He? Ojejku, lapiesz kolesia za reke gdzie trzyma kij i machasz w kolko myszka. Ja tak zrobilem i bylo ok. W sumie bym se pogral w multi, dawno nie gralem w to ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 No wiem, właśnie tak robie ;)))) fajnie wywija, ale włącza się filmik i mnie oblewają :/ czyli failed :P NIe trzeba przypadkiem w coś uderzać machając tym kijem ? :) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Mozliwe ze w ten worek musisz walnac (za bnardzo jzu nei kojarze dawno to przeszedlem) - poza tym nie warto grac w trening ja najpierw zaczelem multi i pozniej trening, a dokacznylem go tak sobie bo sie nudzilem. Wal na multi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Odkopie trochę - w Clicku nowym jest pełna wersja tego "czegoś". Orientuje się ktoś na jakiej zasadzie oni to rozpowszechniają ? Bo skora gra jest do kupienia only via steam, to jak oni to mają na CD ? Chyba że od tego czasu coś się zmieniło. Zastanawiam się, czy kupić go właśnie dla tej gry, ale po demie zassanym przez steama to raczej mi nie podchodzi. Może pełna wersja będzie bardziej miodna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Gra jest fazowa, do tego jezeli w clicku dodali fulla to nic tylko brac. Kupa smiechu i zabawy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Gra jest fazowa, do tego jezeli w clicku dodali fulla to nic tylko brac. Kupa smiechu i zabawy [; Zawsze w to chciałem zagrać ale STEAM'a ja nie lubić. Muszę dorwać tego Clicka w ostatnim miechu też dali fajne gry to mi się podoba 7zł i dostajesz dobre nie stare gry World Racing też jest fajną ścigałką :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Gra jest fazowa, do tego jezeli w clicku dodali fulla to nic tylko brac. Kupa smiechu i zabawy [; Tia, może i kupa, ale mnie jakoś gra nie przekonała. Kupic Clicka nie kupie, bo szkoda kasy (w dzisiejszych czasach nawet 7 zł to dużo :P ), intetresuje mnie tylko, jak oni to rozprowadzają ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zakupiłem tego Clicka jak tylko dowiedziałem się, że dadzą w nim tą grę. Nareszcie coś innego, dobra odskocznia. Na razie zacząłem zabawę w trening ale już teraz mogę powiedzieć, że gra jest miodna. Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Na jakiej zasadzie go rozpowszechniają ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Co to za różnica?? Może nie są piratami :) Może udało im się wykupić licencję? Grałem w to kiedyś i w sumie nie było źle, ale jednak wolę gry typu mortal kombat (czy może przez "c"?:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) Ja chcę tylko zaspokoić swoją ciekawość. Skoro gra nie ma wersji CD, a jest rozprowadzana tylko przez Steam'a, a oni dają to na CD. Wątpie też w wykupywanie licencji :P ------ nie przez k :P ------ Edytowane 20 Stycznia 2007 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Jak to watpisz w wykupywanie licencji? A jak inaczej mogli by ja dac na coverze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Popraw mnie jeśli się mylę, ale gdyby wykupili licencję, to nie puścili by gazety za 7 zł :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 iczaczej, bo rzeczywiscie glupio napisalem (skrot myslowy ;) ). Jakie widzisz przeszkody przed wrzuceniem gry na cover? Bo wczesniej mozna bylo kupic tylko przez steama? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...