Skocz do zawartości
kucyk

Rag Doll Kung Foo

Rekomendowane odpowiedzi

Powiedzcie mi co trzeba zrobić jak dostanę ten kij nunczako po tej pozie motyla czy czego tam ;) Bo on mówi żebym nią powywijał w kółko, ale zaraz mi failed się pojawia :P

P.S. wypas gra ;))

pozdro.

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozliwe ze w ten worek musisz walnac (za bnardzo jzu nei kojarze dawno to przeszedlem) - poza tym nie warto grac w trening ja najpierw zaczelem multi i pozniej trening, a dokacznylem go tak sobie bo sie nudzilem. Wal na multi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odkopie trochę - w Clicku nowym jest pełna wersja tego "czegoś". Orientuje się ktoś na jakiej zasadzie oni to rozpowszechniają ? Bo skora gra jest do kupienia only via steam, to jak oni to mają na CD ? Chyba że od tego czasu coś się zmieniło. Zastanawiam się, czy kupić go właśnie dla tej gry, ale po demie zassanym przez steama to raczej mi nie podchodzi. Może pełna wersja będzie bardziej miodna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra jest fazowa, do tego jezeli w clicku dodali fulla to nic tylko brac. Kupa smiechu i zabawy [;

Zawsze w to chciałem zagrać ale STEAM'a ja nie lubić. Muszę dorwać tego Clicka w ostatnim miechu też dali fajne gry to mi się podoba 7zł i dostajesz dobre nie stare gry World Racing też jest fajną ścigałką :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra jest fazowa, do tego jezeli w clicku dodali fulla to nic tylko brac. Kupa smiechu i zabawy [;

Tia, może i kupa, ale mnie jakoś gra nie przekonała. Kupic Clicka nie kupie, bo szkoda kasy (w dzisiejszych czasach nawet 7 zł to dużo :P ), intetresuje mnie tylko, jak oni to rozprowadzają ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupiłem tego Clicka jak tylko dowiedziałem się, że dadzą w nim tą grę. Nareszcie coś innego, dobra odskocznia. Na razie zacząłem zabawę w trening ale już teraz mogę powiedzieć, że gra jest miodna. Polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chcę tylko zaspokoić swoją ciekawość. Skoro gra nie ma wersji CD, a jest rozprowadzana tylko przez Steam'a, a oni dają to na CD. Wątpie też w wykupywanie licencji :P

------

nie przez k :P

------

Edytowane przez BLANTMEN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi