Junior.git Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 witam. od pewnego (bliżej nieokreślonego) czasu, przy starcie komputera ( po włączeniu ) przed wykrywaniem napędów IDE, bios 'zlicza' ram, ale nie robi tego w sposób normalny, czyli tak jak robił to zawsze (odrazu wskakiwała liczba), tylko liczy jak "w starych komputerach" nie bardzo umiem ten problem opisać, tak samo jak z nim sobie poradzić. Przegrzebałem wszystkie opcje w biosie i nic... proszę o pomoc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 mm tzn zlicza od 0 do liczby ilosci ram? wg mnie to normalne i jednak naprawde bardzo przydatne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior.git Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 mm tzn zlicza od 0 do liczby ilosci ram? wg mnie to normalne i jednak naprawde bardzo przydatne. 1688991[/snapback] tak od 0 do ilości ram. przydatne ? tylko zajmuje to 'sporo' czasu, bo jakieś 15-30sekund :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 to chyba da sie w biosie wylaczyc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 W "Advanced Chipset" ustaw "Quick Boot" na "Enabled". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...