Vieri Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Czy będzie mi działąć tuner o orzdzielczości 720 na 480 na monitorze lcd ktory ma minimalną rozdzielczość 800 na 600? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 1. Mało który monitor obsługuje taką rozdzielczość. Nie jest to jednak problem, bo gdy włączamy obraz z tunera, to rozdzielczość się nie zmienia, a jeśli nawet, to raczej nie na taką. 2. Widziałeś kiedykolwiek na pudełku jakiegokolwiek tunera ostrzeżenie w stylu: "Działa tylko z monitorami obsługującymi 720x480" itp? 3. Jeśli się mylę, to niech mnie ktoś "oświeci".. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vieri Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Ehh nie znam sie po rpostu na tunerach.... i nie golądałem zadnych pudałek ;p w sumie to tak myślałem ale chciałem się upewnić ! dzięki wszystkim ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...