billy Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Witam. Mam pytanko. Na moim kompie mam tylko jedno moje konto urzytkownika, podczas uruchamiania kompa pojawia mi sie ekran logowania na którym musze kliknąc na nazwę urzytkownika, dopiero wtedy ładuje mi się Winda. Moje pytanie brzmi: Jak ustawić aby automatycznie Winda się uruchamiała bez konieczności klikania na nazwe urzytkownika?? po prostu aby nie pojawial sie ten nieszczęsny ekran logowania :mur: :mur: (przecierz mam tylko to jedno konto na kompie) Z góry dzięki za wszelkie wskazówki. Krzysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielSRS Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Start - Ustawienia - Panel Sterowania - Konta Uzytkownikow - Zmien sposob logowania lub wylogowywania uzytkownikow - Uzyj ekranu powitalnego (odznaczone)........ tak mi sie przynajmniej wydaje :-P....jesli nie poprobuj cos w Kontach uzytkownikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Program X-Tweaker. http://sgj.home.pl/download.php?DW=xtweaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 (edytowane) a niema przypadkiem wlaczonego konta goscia ?? jak tak to je wylacz i powinno byc ok, ja tak mialem Edytowane 8 Października 2005 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 a niema przypadkiem wlaczonego konta goscia ?? jak tak to je wylacz i powinno byc ok, ja tak mialem 1689058[/snapback] nie dzieki wszystkim X-tweaker pomógł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...