strupii Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Witam Mam pytanie :) Jaki polecacie mi monitor lcd 20" ? Jeśli chodzi o cene to max to 3500 zl :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Zakładanie nowych wątków w nieodpowiednich działach - 10%. Zamieszczanie jednego tematu w kilku działach - 10% +3 dni ZPP. Nieprecyzyjne tytułowanie tematów - 10%. Te punkty regulaminu złamałeś. Promocyjnie dostajesz tylko 10% bez ZPP, ale weź się w garść na przyszłość. I zrób coś z tytułem tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 dell 20'' lub aplle 20'' lub sony 20'' albo belinea 102035W (najtańsza z w/w) - CHYBA wszystkie są na tych samych matrycach mva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strupii Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) A ten: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=11672 jest jest lepszy od tych, które wymienił kolega Ganeon ?? czy nie ma co kasy wywalać ?? pozdrawiam Edytowane 9 Października 2005 przez strupii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...