mattnick Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 (edytowane) ma takie cholerstwo w menedżerze urządzeń (oprócz moich dwóch napędów) i ni cholery nie mogę tego wywalić. Pomocy.... odinstalowałem wszystko co mogłoby ewentualnie coś takiego generować (wirualne dyski i inne śmieci) co ominąłem ?? p.s. odinstalowanie urządzenia nic nie daje... Edytowane 8 Października 2005 przez mattnick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 1. Jaki producent i nazwa sterownika? 2. Tryb awaryjny (F8 przy starcie systemu), wywal sterownik (nazwa i ścieżka przy właściwościach), potem posprzątaj rejestr (RegCleaner, Registry Mechanic - do wyboru, do koloru). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 stery są takie same jak do innych cd;ków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 A nie pisze tam przypadkiem "Generic DVD-ROM SCSI CdRom Device" ??? Jeśli tak, jest to Daemon Tools - wirtualny CD. Katalog programu: C:\Program files\D-Tools. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 oczywiście, że jest tyle ze daemona odinstalowałem jako pierwszego (co wzceśniej napisałem)... nie mam już pomysłów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Pewnie zrobiłeś w demonie wirtualny cd-rom i wywaliłeś demona bez wywalenia wirtualnego cd-roma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...