Skocz do zawartości
revo

[acer 5014] Uruchamianie Wifi Bez Softu Acera

Rekomendowane odpowiedzi

Od wczoraj testuję wersję beta 1 Visty na laptopie, udało mi się w końcu pobrać driver'y do wi-fi, ale niestety - wifi jest domyślnie wyłączone (nie jest zapalone na obudowie), a bez softu od acera się nie odpala. Próba instalacji ePower skończyła się niepowodzeniem. Czy zna ktoś jakiś inny sposób na uruchomienie wifi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od wczoraj testuję wersję beta 1 Visty na laptopie, udało mi się w końcu pobrać driver'y do wi-fi, ale niestety - wifi jest domyślnie wyłączone (nie jest zapalone na obudowie), a bez softu od acera się nie odpala. Próba instalacji ePower skończyła się niepowodzeniem. Czy zna ktoś jakiś inny sposób na uruchomienie wifi?

1689213[/snapback]

Zainstalowanie driverow od WiFi? :D

No nie bardzo rozumiem w czym tkwi ten problem...

W sterowniku od WiFi powinna byc opcja odpalajaca ten interfejs.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstalowanie driverow od WiFi? :D

No nie bardzo rozumiem w czym tkwi ten problem...

W sterowniku od WiFi powinna byc opcja odpalajaca ten interfejs.

1690303[/snapback]

Sytuacja wygląda tak, że drivery od wifi są zainstalowane, system widzi kartę, jednak nie wykrywa sieci - pisze, żeby sprawdzić, czy przycisk na obudowie jest włączony czy coś takiego - lampka pod matrycą się nie świeci, więc wnioskuję, że jest wyłączone. Jedyna rzecz którą działa mi włączanie tego jest ePower, ale niestety, jak już pisałem, nie działa - trudno, narazie i tak zmieniłem sposób podpięcia do sieci więc nie ma to już tak wielkiego znaczenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi