Skocz do zawartości
tom666

[wc] zbiornik z wody za oknem 2 - porazka

Rekomendowane odpowiedzi

dobra drzyjcie amdkowcy moj tulip poszedl na 1799MHz!!!!!

temp 22C ni wiecej ni mniej

postowal sie na 1.9GHz  - musze zejsc do nizszych temperatur - aha robilem testy na 1.77GHz i antki we wielu testach jakos gorzej wypadaja - chodzi mi o 1700+ a nawet 1900+ !!!!!!!

Cholera chyba kupie sobie tego tulipana intel rulezzzz a tak wogóle to gratulacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś potrafi to wodę można schłodzić do ok -10 st C. Jest w termodynamice pojęcie cieczy przegrzanej i przechłodzonej czemu jeszcze nikt z obecnych na forum o tym jeszcze nie wspominał. Poza tym są roztwory wody, które zą cieszą w temp do prawie -20 st C.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś potrafi to wodę można schłodzić do ok -10 st C. Jest w termodynamice pojęcie cieczy przegrzanej i przechłodzonej czemu jeszcze nikt z obecnych na forum o tym jeszcze nie wspominał. Poza tym są roztwory wody, które zą cieszą w temp do prawie -20 st C.

Cos mi sie jeszcze przypomnialo. Jedno z pierwszych doswiadczen na wykrywanie neutronow polegalo na uzyciu przegrzanej cieczy wlasnie. Owa ciecz w momencie przejscia wiazki neutronow zostala fotografowana. Wiazka neutronow powodowalo wrzenie cieczy na swojej drodze. Wiec jesli glupi neutron moze, to pompka tymbardziej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra drzyjcie amdkowcy moj tulip poszedl na 1799MHz!!!!!

temp 22C ni wiecej ni mniej

postowal sie na 1.9GHz  - musze zejsc do nizszych temperatur - aha robilem testy na 1.77GHz i antki we wielu testach jakos gorzej wypadaja - chodzi mi o 1700+ a nawet 1900+ !!!!!!!

Cholera chyba kupie sobie tego tulipana intel rulezzzz a tak wogóle to gratulacje.

hmmm - dzieki - niestety stary zaczal koksem palic i sie cieplo zrobilo z domu :( z tego powodu mam znow ~1.7GHz :(

ale zabawa w taki lod to fajna sprawa mimo wsztstko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...