Gość Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 dobra drzyjcie amdkowcy moj tulip poszedl na 1799MHz!!!!! temp 22C ni wiecej ni mniej postowal sie na 1.9GHz - musze zejsc do nizszych temperatur - aha robilem testy na 1.77GHz i antki we wielu testach jakos gorzej wypadaja - chodzi mi o 1700+ a nawet 1900+ !!!!!!! Cholera chyba kupie sobie tego tulipana intel rulezzzz a tak wogóle to gratulacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFO55 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Jak ktoś potrafi to wodę można schłodzić do ok -10 st C. Jest w termodynamice pojęcie cieczy przegrzanej i przechłodzonej czemu jeszcze nikt z obecnych na forum o tym jeszcze nie wspominał. Poza tym są roztwory wody, które zą cieszą w temp do prawie -20 st C. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Jak ktoś potrafi to wodę można schłodzić do ok -10 st C. Jest w termodynamice pojęcie cieczy przegrzanej i przechłodzonej czemu jeszcze nikt z obecnych na forum o tym jeszcze nie wspominał. Poza tym są roztwory wody, które zą cieszą w temp do prawie -20 st C. Cos mi sie jeszcze przypomnialo. Jedno z pierwszych doswiadczen na wykrywanie neutronow polegalo na uzyciu przegrzanej cieczy wlasnie. Owa ciecz w momencie przejscia wiazki neutronow zostala fotografowana. Wiazka neutronow powodowalo wrzenie cieczy na swojej drodze. Wiec jesli glupi neutron moze, to pompka tymbardziej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 dlatego mysle o spirycie z woda (detka no wiecei brat na kosciach) w proporcjach 1:1 chyba tak drastycznie sie nie odbije co ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 dobra drzyjcie amdkowcy moj tulip poszedl na 1799MHz!!!!! temp 22C ni wiecej ni mniej postowal sie na 1.9GHz - musze zejsc do nizszych temperatur - aha robilem testy na 1.77GHz i antki we wielu testach jakos gorzej wypadaja - chodzi mi o 1700+ a nawet 1900+ !!!!!!! Cholera chyba kupie sobie tego tulipana intel rulezzzz a tak wogóle to gratulacje. hmmm - dzieki - niestety stary zaczal koksem palic i sie cieplo zrobilo z domu :( z tego powodu mam znow ~1.7GHz :( ale zabawa w taki lod to fajna sprawa mimo wsztstko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...