FREDY KRUGER Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Witam was ponownie , właśnie zakupiłem płytę Asus A7N8X bo mi padł 4-letni ECS , wszystko chodzi ok aby martwi mnie to że z płyty wydobywają sie dziwne dźwięki : coś w rodzaju bzyczenia , jakby mi latał komar w kompie , jednak dźwięk ten nie dochodzi z głośniczka i nie bzyczy w momentach gdy wczytuje dysk a podczas np formatowania dysku świszczenie było również ale o niższej częstotliwości , co to może oznaczać ?? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<Lechu> Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 hmmm wydaje mi sie ze gdzies to juz bylo, poczytaj tematy o plycie A7N8X, przwdopodobnie to cewki, poszukaj a znajdzies co na to poradzic, nie badz leniem ! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREDY KRUGER Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 spoko , no bo nawet jak sie próbowałem dosłuchac skąd ten dźwięk dochodzi to zdawało mi sie że najwięcej słychać w okolicy cewek i regulatorów napięcia obok procka :-P , tym czasem jeszcze poczytam i poszukam o tym gdzieś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...