Skocz do zawartości
sztefen

Ostrzezenie! "czaruś :)" To Oszust

Rekomendowane odpowiedzi

No do śmiechu z powodu straty nie małej sumki to mi nie jest( nie żebym płakał :D ). W końcu przez czarusia byłem zapożyczony u mamy :/ i musiałem sobie robotę latem poszukać by odrobić zaległości finansowe. Ciężka praca, ciężko zarobione pieniążki... a taki TYP potrafi Cię w 5 minut obrobić :|. Ale ogólnie całą sytuacją nie jestem zmartwiony, w końcu sprawa jest w rączkach odpowiednich organów... niech go dorwą i wsadzą do bagażnika tego radiowozu :D bo na siedzenie na tylnej kanapie sobie nie zasłużył.

Hmm :) ciekawe jak długo potrwa ta sprawa o "przywłaszczenie" kasy :) jak obstawiacie?

Edytowane przez kubajew

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myśle, że sprawa potrwa 3-4 miesiące do wydania wyroku w I instancji, no chyba, że policja się spręży - to może i po 2 być finał.

Zamiast leżeć sobie na plaży sącząc driny i być masowanym przez gorące panny, musiałeś pracować w wakacje, i wszystko przez takiego typa.

Jak go mają wieźć w bagażniku, to tylko z psami służbowymi, a przed umieszczeniem w aucie - wyprowadzić z mieszkania skutego na oczach sąsiadów. Później stare baby będą mówić: taki dobry był z niego chłopiec, zawsze się kłaniał, a i czasem zakupy pomógł nieść, kto by pomyślał...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

reed napisał(a):

Dlaczego szkoda ? Zresztą, nie ma tak daleko, a "fizyczny kontakt" z ludziem potrafi zdziałać cuda. Naprawdę.  B)

1700099[/snapback]

Kupmy może autobus i będziemy ekipą z Tweaka rozwiązywać problemy ludzi z forum :D Kilkudziesięciu chłopa z argumentami w rękach potrafi przekonać każdego :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BENITO napisał(a):

Własnie, czy uwazasz że 15-latek to "chłop" bo ja nie. Choćby był wyrośnięty.

1706043[/snapback]

Racja. Średnia coraz niższa (dlaczego adekwatnie do niej poziom pikuje ?? :blink: )

Ale z drugiej strony, niepotrzebny pełny autobus :) Wszak kilku chłopa warte jest 3 razy tyle 15latków :-P :rolleyes: Trzeba iść na jakość, nie ilość.

A tak BTW, to wydaje mi się, że nie był to pomysł do zrealizowania. A raczej ironia przemówiłe przez Varrola :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

und3r napisał(a):

Ja proponuje wysylac do wszelakich dluznikow pocztowki z tym zdjeciem co reed ma w av, oraz z grzeczna prosbą o zwrot pieniedzy na odwrocie:>

1706265[/snapback]

a co ty chcesz "biednym" reedem straszyc dłużników .. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pyton? Reed tez się nimi interesujesz?

A teraz unofftopic:

Niezła afera.. przeczytałem całą. Niezazdroszcze sytuacji, a polcja to palcem w **** pokręci. (nie na żarty... juz 5 razy prosiłem policję o pomoc). Jedynym "DOBRYM" sposobem jest, poproszenie jego kolegów, zeby oni przekręcili o 360* jego twarz. Dobry pod względem ze to ty nie psujesz mu urody.

Edytowane przez Frankes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe te zdiecie z czarusiem w radiowozie to sciema,widać to gołym okiem zobaczcie radiowóz JAKIŚ TAKI AMERYKAŃSKI CO NIE!! numery na dachu, koguty na dachu jakieś takie nie polskie.itp,policja w polsce nie ma takich aut.widać że amerykanski samochód jakiś ford

Edytowane przez mendezX700

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Frankes napisał(a):

Pyton? Reed tez się nimi interesujesz?

[...]

[OT modeON] Tak, interesuję się dusicielami od wielu lat. Obecnie od 2 lat mam Python Regius (do niedawna parkę :? ) chłopczyka B) Poprzednio przez wiele lat miałem Boa Constrictor Constrictor, a nawet Elaphe Guttata się trafiły :) [OT modeOFF]

BTW straszenia.

Fotą reeda nie ma co, nie będzie efektu. Looknijcie do wątku "kulturystycznego" na fotę Mehl!k'a Chaosa itp Nimi to dopiero można straszyć, tzn przekonywać do nawrócenia się ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam :) po krótkiej przerwie. Potrzebuję pilnie numerów ip użytkownika "dawnOfsun" już pisałem na PM do liska i varrora... moderator nie za bardzo wie czy może te dane udostępnić :/ a lisek milczy... kurczę. I kieruję pytanie :) czy ja dostanę jakieś listy z policji o tępie śledztwa ? Bo w sumie 2 tygodnie minęły, a ja nie wiem jak tam postępy ;(. Pozdro

Edytowane przez kubajew

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

reed napisał(a):

BTW straszenia.

Fotą reeda nie ma co, nie będzie efektu. Looknijcie do wątku "kulturystycznego" na fotę Mehl!k'a Chaosa itp Nimi to dopiero można straszyć, tzn przekonywać do nawrócenia się ;)

raczej GLADIACa i MECHL!Na

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pioorek napisał(a):

To w koncu twn czarus to oszust czy nie? ;p

No w moich oczach jest oszustem, złodziejem itc. ...zagarnął 195 zł, towaru nie wysłał :] , no ale teraz poczekamy pewnie na prokuraturę i sąd. Ciekawe jaki będzie werdykt. Jakby sprawę umożyli (bo w wielu przypadkach tak robią) to mój kuzyn chce potestować swoją Astrę...te paręset km i pewnie wyczuje auto (a ktoś za paliwo mu będzie musiał zwrócić) :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-=drake=- napisał(a):

jak dla mnie to takie sprawy piszcie na PW a nie oczerniajcie osoby pisząc specjalny do tego temat...

po pierwsze to sam wykopujesz temat z przed 2 miechów .. hmm w jakim celu?

po drugie jak koles robi w babmuko userów tweaka to dobrze ze reszta zostaje ostrzeżona ...

kolega czarusia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-=drake=- napisał(a):

jak dla mnie to takie sprawy piszcie na PW a nie oczerniajcie osoby pisząc specjalny do tego temat...

O kur... Niedość , że archeolog , to jeszcze pi@#$li trzy po trzy .

Bardzo dobrze , ze takie tematy powstaja , bo kazdy ma szanse nie naciac sie ponownie na takiego złodzieja...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na PW to bym mógł sobie pogwizdać :D... tyle do drake

Jak już temat został odkopany to powiem, że sprawa bardzo powoli porusza się do przodu :P,

no ale bynajmniej nie została umorzona. Ze stratą kasy się jako tako pogodziłem,

chcę tylko upieprzyć tego typa.

http://republika.pl/kubajew/hm.jpg to całe postępy w sprawie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi