kubajew Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) No do śmiechu z powodu straty nie małej sumki to mi nie jest( nie żebym płakał :D ). W końcu przez czarusia byłem zapożyczony u mamy :/ i musiałem sobie robotę latem poszukać by odrobić zaległości finansowe. Ciężka praca, ciężko zarobione pieniążki... a taki TYP potrafi Cię w 5 minut obrobić :|. Ale ogólnie całą sytuacją nie jestem zmartwiony, w końcu sprawa jest w rączkach odpowiednich organów... niech go dorwą i wsadzą do bagażnika tego radiowozu :D bo na siedzenie na tylnej kanapie sobie nie zasłużył. Hmm :) ciekawe jak długo potrwa ta sprawa o "przywłaszczenie" kasy :) jak obstawiacie? Edytowane 16 Października 2005 przez kubajew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo10 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Myśle, że sprawa potrwa 3-4 miesiące do wydania wyroku w I instancji, no chyba, że policja się spręży - to może i po 2 być finał. Zamiast leżeć sobie na plaży sącząc driny i być masowanym przez gorące panny, musiałeś pracować w wakacje, i wszystko przez takiego typa. Jak go mają wieźć w bagażniku, to tylko z psami służbowymi, a przed umieszczeniem w aucie - wyprowadzić z mieszkania skutego na oczach sąsiadów. Później stare baby będą mówić: taki dobry był z niego chłopiec, zawsze się kłaniał, a i czasem zakupy pomógł nieść, kto by pomyślał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Dlaczego szkoda ? Zresztą, nie ma tak daleko, a "fizyczny kontakt" z ludziem potrafi zdziałać cuda. Naprawdę. B) 1700099[/snapback] Kupmy może autobus i będziemy ekipą z Tweaka rozwiązywać problemy ludzi z forum :D Kilkudziesięciu chłopa z argumentami w rękach potrafi przekonać każdego :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Znajdź na tym forum kilkudziesięciu chłopa(bo średnia wieku coraz niższa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 oj by się spokojnie znalazło tyle ludzi by autobus wypełnić :). Ze średnią Ci sie tylko wydaje :D bo sam się starzejesz :) myślę że średnia pozostaje bez zmian coś koło 15 lat :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Własnie, czy uwazasz że 15-latek to "chłop" bo ja nie. Choćby był wyrośnięty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Własnie, czy uwazasz że 15-latek to "chłop" bo ja nie. Choćby był wyrośnięty. 1706043[/snapback] Racja. Średnia coraz niższa (dlaczego adekwatnie do niej poziom pikuje ?? :blink: ) Ale z drugiej strony, niepotrzebny pełny autobus :) Wszak kilku chłopa warte jest 3 razy tyle 15latków :-P :rolleyes: Trzeba iść na jakość, nie ilość. A tak BTW, to wydaje mi się, że nie był to pomysł do zrealizowania. A raczej ironia przemówiłe przez Varrola :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Benito: nie boj zaby .. jest troche "chlopa" na forum :P a fakt faktem wpierdziel by sie niektórym przydal .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Ja proponuje wysylac do wszelakich dluznikow pocztowki z tym zdjeciem co reed ma w av, oraz z grzeczna prosbą o zwrot pieniedzy na odwrocie:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Ja proponuje wysylac do wszelakich dluznikow pocztowki z tym zdjeciem co reed ma w av, oraz z grzeczna prosbą o zwrot pieniedzy na odwrocie:> 1706265[/snapback] a co ty chcesz "biednym" reedem straszyc dłużników .. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Całym reedem nie... tylko jego Pytonem! :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 a co ty chcesz "biednym" reedem straszyc dłużników .. ;]Bo to tanszy sposob jest;] Za paliwo placic nie trzeba :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frankes Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) Pyton? Reed tez się nimi interesujesz? A teraz unofftopic: Niezła afera.. przeczytałem całą. Niezazdroszcze sytuacji, a polcja to palcem w **** pokręci. (nie na żarty... juz 5 razy prosiłem policję o pomoc). Jedynym "DOBRYM" sposobem jest, poproszenie jego kolegów, zeby oni przekręcili o 360* jego twarz. Dobry pod względem ze to ty nie psujesz mu urody. Edytowane 18 Października 2005 przez Frankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Jeszcze tylko żeby Krootki przyjechał furą, to w kilku CHŁOPA (specjalnie z dużych) można zrobić wrażenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) hehe te zdiecie z czarusiem w radiowozie to sciema,widać to gołym okiem zobaczcie radiowóz JAKIŚ TAKI AMERYKAŃSKI CO NIE!! numery na dachu, koguty na dachu jakieś takie nie polskie.itp,policja w polsce nie ma takich aut.widać że amerykanski samochód jakiś ford Edytowane 18 Października 2005 przez mendezX700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 wow mendez odkryles ameryke(anski wooz) . przeciez pisze tam na dole ze to zart. lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 sorrrrrrrrryyyyyyyy nie widziałem lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Pyton? Reed tez się nimi interesujesz? [...] [OT modeON] Tak, interesuję się dusicielami od wielu lat. Obecnie od 2 lat mam Python Regius (do niedawna parkę :? ) chłopczyka B) Poprzednio przez wiele lat miałem Boa Constrictor Constrictor, a nawet Elaphe Guttata się trafiły :) [OT modeOFF] BTW straszenia. Fotą reeda nie ma co, nie będzie efektu. Looknijcie do wątku "kulturystycznego" na fotę Mehl!k'a Chaosa itp Nimi to dopiero można straszyć, tzn przekonywać do nawrócenia się ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 no co ty reed :D też wyglądasz nieźle :) ... jak na 37 lat to niezle sie trzymasz ;P . Z okazji tego ze dzisiaj obchodzisz urodziny to wszystkiego naj. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) witam :) po krótkiej przerwie. Potrzebuję pilnie numerów ip użytkownika "dawnOfsun" już pisałem na PM do liska i varrora... moderator nie za bardzo wie czy może te dane udostępnić :/ a lisek milczy... kurczę. I kieruję pytanie :) czy ja dostanę jakieś listy z policji o tępie śledztwa ? Bo w sumie 2 tygodnie minęły, a ja nie wiem jak tam postępy ;(. Pozdro Edytowane 4 Listopada 2005 przez kubajew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 To w koncu twn czarus to oszust czy nie? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 BTW straszenia. Fotą reeda nie ma co, nie będzie efektu. Looknijcie do wątku "kulturystycznego" na fotę Mehl!k'a Chaosa itp Nimi to dopiero można straszyć, tzn przekonywać do nawrócenia się ;) raczej GLADIACa i MECHL!Na Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 To w koncu twn czarus to oszust czy nie? ;pNo w moich oczach jest oszustem, złodziejem itc. ...zagarnął 195 zł, towaru nie wysłał :] , no ale teraz poczekamy pewnie na prokuraturę i sąd. Ciekawe jaki będzie werdykt. Jakby sprawę umożyli (bo w wielu przypadkach tak robią) to mój kuzyn chce potestować swoją Astrę...te paręset km i pewnie wyczuje auto (a ktoś za paliwo mu będzie musiał zwrócić) :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 raczej GLADIACa i MECHL!Na Ano tak, "panie skromniś" ;) Sorx Mechl!n za literówkę :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 jak dla mnie to takie sprawy piszcie na PW a nie oczerniajcie osoby pisząc specjalny do tego temat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 jak dla mnie to takie sprawy piszcie na PW a nie oczerniajcie osoby pisząc specjalny do tego temat...po pierwsze to sam wykopujesz temat z przed 2 miechów .. hmm w jakim celu? po drugie jak koles robi w babmuko userów tweaka to dobrze ze reszta zostaje ostrzeżona ... kolega czarusia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 jak dla mnie to takie sprawy piszcie na PW a nie oczerniajcie osoby pisząc specjalny do tego temat... O kur... Niedość , że archeolog , to jeszcze pi@#$li trzy po trzy . Bardzo dobrze , ze takie tematy powstaja , bo kazdy ma szanse nie naciac sie ponownie na takiego złodzieja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Na PW to bym mógł sobie pogwizdać :D... tyle do drake Jak już temat został odkopany to powiem, że sprawa bardzo powoli porusza się do przodu :P, no ale bynajmniej nie została umorzona. Ze stratą kasy się jako tako pogodziłem, chcę tylko upieprzyć tego typa. http://republika.pl/kubajew/hm.jpg to całe postępy w sprawie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ta zgadzam się Heat z tobą w 100%. Takim złodziejom to tylko łapy poupierd***. Do pudła, tam miejsce dla takich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) Drake fajne ma zainteresowania :blink: sporo wyjasniają Edytowane 29 Grudnia 2005 przez Labe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...