Skocz do zawartości
sztefen

Ostrzezenie! "czaruś :)" To Oszust

Rekomendowane odpowiedzi

No do śmiechu z powodu straty nie małej sumki to mi nie jest( nie żebym płakał :D ). W końcu przez czarusia byłem zapożyczony u mamy :/ i musiałem sobie robotę latem poszukać by odrobić zaległości finansowe. Ciężka praca, ciężko zarobione pieniążki... a taki TYP potrafi Cię w 5 minut obrobić :|. Ale ogólnie całą sytuacją nie jestem zmartwiony, w końcu sprawa jest w rączkach odpowiednich organów... niech go dorwą i wsadzą do bagażnika tego radiowozu :D bo na siedzenie na tylnej kanapie sobie nie zasłużył.

Hmm :) ciekawe jak długo potrwa ta sprawa o "przywłaszczenie" kasy :) jak obstawiacie?

Edytowane przez kubajew

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myśle, że sprawa potrwa 3-4 miesiące do wydania wyroku w I instancji, no chyba, że policja się spręży - to może i po 2 być finał.

Zamiast leżeć sobie na plaży sącząc driny i być masowanym przez gorące panny, musiałeś pracować w wakacje, i wszystko przez takiego typa.

Jak go mają wieźć w bagażniku, to tylko z psami służbowymi, a przed umieszczeniem w aucie - wyprowadzić z mieszkania skutego na oczach sąsiadów. Później stare baby będą mówić: taki dobry był z niego chłopiec, zawsze się kłaniał, a i czasem zakupy pomógł nieść, kto by pomyślał...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego szkoda ? Zresztą, nie ma tak daleko, a "fizyczny kontakt" z ludziem potrafi zdziałać cuda. Naprawdę.  B)

1700099[/snapback]

Kupmy może autobus i będziemy ekipą z Tweaka rozwiązywać problemy ludzi z forum :D Kilkudziesięciu chłopa z argumentami w rękach potrafi przekonać każdego :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Własnie, czy uwazasz że 15-latek to "chłop" bo ja nie. Choćby był wyrośnięty.

1706043[/snapback]

Racja. Średnia coraz niższa (dlaczego adekwatnie do niej poziom pikuje ?? :blink: )

Ale z drugiej strony, niepotrzebny pełny autobus :) Wszak kilku chłopa warte jest 3 razy tyle 15latków :-P :rolleyes: Trzeba iść na jakość, nie ilość.

A tak BTW, to wydaje mi się, że nie był to pomysł do zrealizowania. A raczej ironia przemówiłe przez Varrola :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja proponuje wysylac do wszelakich dluznikow pocztowki z tym zdjeciem co reed ma w av, oraz z grzeczna prosbą o zwrot pieniedzy na odwrocie:>

1706265[/snapback]

a co ty chcesz "biednym" reedem straszyc dłużników .. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pyton? Reed tez się nimi interesujesz?

A teraz unofftopic:

Niezła afera.. przeczytałem całą. Niezazdroszcze sytuacji, a polcja to palcem w **** pokręci. (nie na żarty... juz 5 razy prosiłem policję o pomoc). Jedynym "DOBRYM" sposobem jest, poproszenie jego kolegów, zeby oni przekręcili o 360* jego twarz. Dobry pod względem ze to ty nie psujesz mu urody.

Edytowane przez Frankes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe te zdiecie z czarusiem w radiowozie to sciema,widać to gołym okiem zobaczcie radiowóz JAKIŚ TAKI AMERYKAŃSKI CO NIE!! numery na dachu, koguty na dachu jakieś takie nie polskie.itp,policja w polsce nie ma takich aut.widać że amerykanski samochód jakiś ford

Edytowane przez mendezX700

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pyton? Reed tez się nimi interesujesz?

[...]

[OT modeON] Tak, interesuję się dusicielami od wielu lat. Obecnie od 2 lat mam Python Regius (do niedawna parkę :? ) chłopczyka B) Poprzednio przez wiele lat miałem Boa Constrictor Constrictor, a nawet Elaphe Guttata się trafiły :) [OT modeOFF]

BTW straszenia.

Fotą reeda nie ma co, nie będzie efektu. Looknijcie do wątku "kulturystycznego" na fotę Mehl!k'a Chaosa itp Nimi to dopiero można straszyć, tzn przekonywać do nawrócenia się ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam :) po krótkiej przerwie. Potrzebuję pilnie numerów ip użytkownika "dawnOfsun" już pisałem na PM do liska i varrora... moderator nie za bardzo wie czy może te dane udostępnić :/ a lisek milczy... kurczę. I kieruję pytanie :) czy ja dostanę jakieś listy z policji o tępie śledztwa ? Bo w sumie 2 tygodnie minęły, a ja nie wiem jak tam postępy ;(. Pozdro

Edytowane przez kubajew

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW straszenia.

Fotą reeda nie ma co, nie będzie efektu. Looknijcie do wątku "kulturystycznego" na fotę Mehl!k'a Chaosa itp Nimi to dopiero można straszyć, tzn przekonywać do nawrócenia się ;)

raczej GLADIACa i MECHL!Na

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To w koncu twn czarus to oszust czy nie? ;p

No w moich oczach jest oszustem, złodziejem itc. ...zagarnął 195 zł, towaru nie wysłał :] , no ale teraz poczekamy pewnie na prokuraturę i sąd. Ciekawe jaki będzie werdykt. Jakby sprawę umożyli (bo w wielu przypadkach tak robią) to mój kuzyn chce potestować swoją Astrę...te paręset km i pewnie wyczuje auto (a ktoś za paliwo mu będzie musiał zwrócić) :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie to takie sprawy piszcie na PW a nie oczerniajcie osoby pisząc specjalny do tego temat...

po pierwsze to sam wykopujesz temat z przed 2 miechów .. hmm w jakim celu?

po drugie jak koles robi w babmuko userów tweaka to dobrze ze reszta zostaje ostrzeżona ...

kolega czarusia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie to takie sprawy piszcie na PW a nie oczerniajcie osoby pisząc specjalny do tego temat...

O kur... Niedość , że archeolog , to jeszcze pi@#$li trzy po trzy .

Bardzo dobrze , ze takie tematy powstaja , bo kazdy ma szanse nie naciac sie ponownie na takiego złodzieja...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na PW to bym mógł sobie pogwizdać :D... tyle do drake

Jak już temat został odkopany to powiem, że sprawa bardzo powoli porusza się do przodu :P,

no ale bynajmniej nie została umorzona. Ze stratą kasy się jako tako pogodziłem,

chcę tylko upieprzyć tego typa.

http://republika.pl/kubajew/hm.jpg to całe postępy w sprawie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi