kszonek Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Jakies postepy? sprawa ruszyła do przodu? czy dalej nic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 No musze przyznac że troszkę to już trwa :) , zgłaszane w październiku... mamy już luty :P. Coś niby ruszyło do przodu, byłem drugi raz przesłuchiwany. Jest niby 4 podejrzanych gosci, którzy mają zostać przesłuchani, sama sprawa ma potrwać jeszcze góra 2 miesiące :]. Czekam tylko na dzień w którym zapadnie wyrok, a gość nie dostanie go w zawijasach... :P mam nadzieję że to marzenie się sprawdzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 No musze przyznac że troszkę to już trwa :) , zgłaszane w październiku... mamy już luty :P. Coś niby ruszyło do przodu, byłem drugi raz przesłuchiwany. Jest niby 4 podejrzanych gosci, którzy mają zostać przesłuchani, sama sprawa ma potrwać jeszcze góra 2 miesiące :]. Czekam tylko na dzień w którym zapadnie wyrok, a gość nie dostanie go w zawijasach... :P mam nadzieję że to marzenie się sprawdzi ;) oj raczej bedzie w zawiasach.............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 a to czasem nie jest wrzesniak ? :D Avatar taki sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Albo fumfle...albo tak w Polsce oznaczają się oszuści :P oni wiedzą o co chodzi ;)... by nawzajem siebie nie rolować, a nam pozostaje tylko podziwianie niezłych widoków ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 a to czasem nie jest wrzesniak ? :D Avatar taki samTak, to on... Tylko nie wiem, czemu usunięto taki długi przyklejony temat o nim... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Tak, to on... Tylko nie wiem, czemu usunięto taki długi przyklejony temat o nim...Temat nie został usunięty tylko zamknięty i odklejony :wink: . Link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...