zx_spectrum Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Czy ktoś tego czegoś dziwnego używał ???? Płyta ma wbudowanego Durona 1200 . Jakie są możliwości tej płyty - podkręcanie , czy możliwa jest wymiana procka na lepszy ??? Czy ma szynę AGP bo o ile wiem to ma też wbudowaną grafikę . Czy to jest dobry zakup ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiak Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 zlozylem ze 3 kompy na takim czyms wcale niejest to duron 1200 tylko 850 (oznaczenie 1200+) posiada AGP proc jest wlutowany i nieda sie go wymienic grafa na plycie cienka, pobiera pamiec z pamieci operacyjnej (od 8 do 64 mb) zakup dobry ale do biura :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 zlozylem ze 3 kompy na takim czyms wcale niejest to duron 1200 tylko 850 (oznaczenie 1200+)... Nie rozumiem, wydawało mi się że tam jest zwykły Duron 1200. Możesz rozwiac moje wątpliwości? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 to jest Duron 850 mhz taka ściema ,raklama żeby lepiej szła sprzedaż to jest tak jak z Athlonami Xp .TO chyba chodzi że taki duron ma wydajnośc jakiegoś 1200 (celka albo p3) sam nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 dokładnie rzecz biorąc jest to duron 850 puszczony na magistrali 105 - więc wychodzi ok 900 - a nazwa jest niskim chwytem marketingowym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoo Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 ta plyta to porazka mialem ja w kompie (na szczescie nie swoim) cale 12h i zrobila mi takie jazdy ze chialem ja :twisted: wsadzalem na nia Gainwarda GF4 MX440 :( i aby zainstalowac winde musialem ja wyjac ze slotu odpalic z karty zamontowanej na plycie i szlo inaczej blad na samym poczatku po kilku? godzinach zainstalowalem wszystko i efekt : karta dzialala w trybie PCI -wydajnosc :evil: a na AGP (x2) zwis natychmiastowy na GF3 TI200 to samo (GF2mx i Kyro II spox) co do procka to..... juz ktos napisal wiec nie bede sie powtarzal jednym slowem SKANDAL !!!! nie plyta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 zlozylem ze 3 kompy na takim czyms wcale niejest to duron 1200 tylko 850 (oznaczenie 1200+) posiada AGP proc jest wlutowany i nieda sie go wymienic grafa na plycie cienka, pobiera pamiec z pamieci operacyjnej (od 8 do 64 mb) zakup dobry ale do biura :)) No i racja biurowy super komp mamy kilka takowych w firmie mamy też na MSI 6368 z grafą trident blade 3d również szarowaną z ramu SIS górą (trochę lepszy) dokładnie rzecz biorąc jest to duron 850 puszczony na magistrali 105 - więc wychodzi ok 900 - a nazwa jest niskim chwytem marketingowymi to prawda jest to dureń 850 BTW jest to płyta typowo do kompów biurowych (cana spox i wydajność), za tyle to możesz kupić MSI Kt3 a tu masz płytę grafę i proca w sam raz do biura Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 MAM MAM MAM takigo kompa od miesiaca.Ma durona850 krenietego standartowo na 892MHZ.Grafa do [gluteus maximus] ale ejst agp i wsadzilem tam Geforca2Ti 64Mb ddr i chodzi ladnie.Jdyne co to temperatura.Kolo 45 non stop nawet bez obciazenia.Plyta posiada tez k.sicowa na podstawie Via oraz k.muzyczna z kodkim ac97.Chodzi ladnie.Do tego mam dysk MAXTORA 133 ULTRA 7200/min.Co jst fajne ze po instalce Xp nic nie trzeba instalowac.Zadnego stera.Co jst piekne z monitorem HIVISION kupilem go za 1300zł .Sadze ze to tanioca jak na taki komp.Niedlugo kompa dodam do mojego konfiga w profilu forum.Coraz wiecem mam kompeczkow.Jak by co mam jszcze P200MMX oraz dwa stare jak swiat P75 oraz 486DX4 100Mhz.Zbieram kompy mam na elowniku nastepne 2 za jedyne 100 zl stoi w komisie zajebisty 8086 z monitorm mono w sam raz moc obliczeniowa na skromny pamietnik :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zx_spectrum Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Dzinks za rozwianie wątpliwości ... chodzi o to że próbujemy z kumplem złożyć nowego kompa ( płyta główna plus procek ) za najmniejszą sumę i żeby nie był do bani . Bo ogólnie fundusze na cel jakim jest komputer są skromne więc może jeszcze doradźcie jaką płytkę główną i procek zmontować ??? ( stan kasy to 1000zł na wszystko - monitora nie liczymy ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiak Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 1000 na cala jednostke ??? jak tak to chyba da sie tylko na tym ECS-ie bo nic innego w tej cenie niemoge znalezc . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...