Daniel.26 Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Witam wszykich chce kupic LCD nie musi byc konicznie z tunerem :) Moze macie jakies propozycje zamiast tego modelu np bez tunera najlepiej w granicach do 1900 zł Tu jest link do w/w monitora z opisem czekam na odpowiedzi http://www.sklep.probit.net/product_info.p...roducts_id=3726 Z gory dziekuje za dobre rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SR-71 Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Jak chcesz 17" to polecam samsunga 173p+, za ~1500zł,tylko obadaj w sklepie,czy dobrze podświetlony,a jak 19" lcd to samsunga 193p+ za ~2000zł,albo belinee 101920c za ~!1650zł. Nie kupuj żadnych monitorów na matrycy TN bo to noieporozumienie,jak masz tyle kasy na lcdka, A tego ld nie kupuj,nie warto bo kazdy z tych co zaprroponowałem jest dużo lepszy od niego.Lcd tv sobie podaruj,dozo lepiej dokupić sobie karte dvb do kompa za 270zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teps86 Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Ja z kolei polecam LG L173ST! Posiadam go od kilku dni i jestem bardzo zadowolony. Tunerr całkiem całkiem, fakt że z normalnym tv przegrywa, ale oglądac sie jak najbardziej da! Poza tym ma mnóstwo wejść: d-sub, dvi-d, svideo, scart i oczywiście tv i całkiem niezłe wbudowane głośniczki. Wygląda tez całkiem nieźle;) i co ważne LG daje na swój sprzęt 3 letnia gware również na wypalone piksele!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.26 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Dzieki Moze jakies lepsze LCD 19" moga byc do 2000 zł Na tunerze mi az tak nie zalezy mam w pokoju TV Edytowane 9 Października 2005 przez Daniel.26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teps86 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 skoro masz zwykły tv to chyba jednak lepiej kupic sam monitor lepszej klasy a taki z tunerem sobie podarować:P Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SR-71 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 193p+ to najlepszy lcd 19" do 2000zł,następny lepszy od niego to dopiero nec 1980fxi za ponad 2800żl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...