Muniek Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Mianowicie, sciagam sobie plik o wielkosci ok 300MB i z kazda minuta ubywa mi ram'u. Korzystam z RamBooster'a i przed sciaganiem mam 370MB wolnego ram'u, natomiast kiedy zaczne sciagac to po ok. 1.5h ilosc wolnego ramu spada mi do 100MB... Dlaczego sie tak dzieje?? Czy to normalne?? P.s jak przerywam sciaganie, to wszystko wraca do normy ( ilosc wolnego ramu oscyluje w granicach 320MB ). Dziekuje za ewentualne odpowiedzi, Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 jaki system? zainstalu update.. zalezy tez czym sciagasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Windows Xp + service pack 2. Sciagam Mozilla FireFox... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...