PRESTON Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 witam mam plyte asus a8n-sli i deluxe na niej 1gb ram amd 64 3000+ i 2x gf6600gt gigabytea problem w tym ze w niektorych aplikacjach np HL2 , cs source zamiast wzrostu wydajnosci zauwazylem 10-20% spadek wydajnosci a np w doom3 30% wzrost wydajnosci jesli ktos ma na to jakas rade to prosze o pomoc sprawdzalem rozne sterowniki i ustawienia w nich lecz nic mi nie pomoglo prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metz Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 to normalne ze w sli w niektórych grach jest zamiast wzrostu wydajnosci jest spadek..natomiast ze w HF2 masz to mnie troche dziwi :-| ja mam wszystko w porzadku, sterowniki 78.01 Natomaist wydaje mi sie ze waskim gardłem moze byc u ciebie procek - masz go podkreconego? Jeszcze jedno włacz w ustawieniach SHOW GPU LOAD BALANCING i powiedz jak ci sie zachowuje w HF2 na przykład Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...