elh Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Na http://www.tweaktown.com/document.php?dTyp...=review&dId=412 znajduje sie recenzja LiteOna 52x24x52. O ile testy wykazaly, ze rzeczywiscie jest najszybsza nagrywarka, znalezienie odpowiednych nosnikow moze byc pewnym problemem a roznica pomiedzy 52x a 48x jest minimalna. Mimo wszsytko jesli ktos teraz kupuje nagrywarke, to jest ona godna polecenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 fajne, tylko nie widze potrzeby kupowania tak szybkiego napedu. Poza tym jeszcze przez jakis czas nie bedzie takich nosnikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Z drugiej strony, skoro sa juz platiniumy 48x, to prawie na pewno wypala sie tez z 52x :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 to najszybsza nagrywara tylko 380zl A ja pamietam jak kuppywalem chyba 8/4/32 za 500zł buuu i powiem ze ma ja do dzis i wypalilem na neij chyba z 10 plyt :-) ehh siedzi i czeka :-) w starym kompie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiateek Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Jakosc idzie w parze z cena ale nie zawsze. Nie wiadomo jak bedzie w tym przypadku. Czesto produkowany jest tylko sprzet na potrzeby robudzenia firmy po malym upadku lub po snie zimowym. Chyty marketingowe tez ida z tym w parze. Zaobserwujsie jaki od razu jest entuzjazm jak sie uslyszy NAJ... od razu czlowiek sie napala... slyszy to tu to tam i wkoncu ja kupi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 dlatego po to jest forum zanim ktos kupi to zapyta :-) a pozatym nie mam tej nagrywarki ale koes ma i sparwuje sie calkiem nie zle za male pieniadze jest the best ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Pomijając to, że tego newsa czytałem już jakiś tydzień temu to nagrywarka kompletnie zbyteczna. Nie bedzie rónicy między 48x, a 52x (to tak jak odmładzanie starych kart nowym AGP). Trudnością mogą być płyty. Ciekave czy znajdą się gdzieś statystyki pokazukące ile % płyt uległo uszkodzeniu w trakcie zapisu z taką prędkością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...