tomekkepa Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Witam. Zamierzam sprzedać procesor, jednak nie wiem czy jest on w 100% sprawny. Miałem ostatnio troche kłopotu ze sprzętem i nie wiem co jest dobre a co złe. Pytanie: - czym sprawdzić procek czy jest sprawny w 100% - czym sprawdzić ram Z góry dzięki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 ram - goldmemory procek prime95 torture test z 3h, albo superpi 32m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 @[hS.4f] Logan ze 3 h to sobie mozna na szybciutko posprawdzac , najlepiej ok 12-14 h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...