tomassh Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Witam, czy ktoś z Was wie jak podłączyć PC do TV za pomocą karty nVidia GeForce4 MX 440 do telewizora za pomocą kabla (S-VIDEO ==> EURO)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szang Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 cześć niewiem czy nie zapuźno ale ja miałem tą kartę i niemiałem z tym wielkich problemów wystarczyło wpiąć kabel (S-VIDEO ==> EURO) do wyjścia w karcie graficznej .następnie we właściwościach :ekran na pulpicie ,ustawienia:zaawansowane Geforce4MX440 ,ustawienia ekranu nview włączyć :klon ,/następnie ustawienia kolorów : wszystko ,/ :wideo pełnoekranowe ustawić :ekran pomocniczy . nie pamiętam dokładnie gdzieś tam jest opcja :filtr migotania można go lekko dostroić i nasycenie kolorów też,nie zapomnij o dostosowaniu tempa odświeżania: Monitor w zależności jaką masz roździelczość a TV działa chyba na 60Mz.Powinno działać.nara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...