_Borys Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Dzisiaj mecz. Kumpel polecial specjalnie do Angli zeby go sobie obejrzec. (pozdrowionka dla Kamila z Eagle). Niestety zabraklo biletow w naszym sektorze wiec kupil bilety w sektorze rywala. Mam cicha nadzieje ze: 1 Polecial do angli zobaczyc zwyciestwo polakow. 2 Wroci caly i zywy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Dzisiaj mecz. Kumpel polecial specjalnie do Angli zeby go sobie obejrzec. (pozdrowionka dla Kamila z Eagle). Niestety zabraklo biletow w naszym sektorze wiec kupil bilety w sektorze rywala. Mam cicha nadzieje ze: 1 Polecial do angli zobaczyc zwyciestwo polakow. 2 Wroci caly i zywy 1696008[/snapback] no ja z kuzynem kupuje kilka piw siadamy u mnie przed telewizorem, może jeszcze jakieś czipsy i blancik B) i oglądamy mecz .. btw. jakie wyniki stawiacie w dzisiejszy meczu ?? ja (2:1) jako pesymista dla Angli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythbuster2005 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 (edytowane) Dzisiaj mecz. Kumpel polecial specjalnie do Angli zeby go sobie obejrzec. (pozdrowionka dla Kamila z Eagle). Niestety zabraklo biletow w naszym sektorze wiec kupil bilety w sektorze rywala. Mam cicha nadzieje ze: 1 Polecial do angli zobaczyc zwyciestwo polakow. 2 Wroci caly i zywy 1696008[/snapback] co to Angla i angla? a apropos tematu sugeruje odswiezenie pamieci entuzjazm sprzed 4 lat a pozniej mecze z portugalia i korea nasi kopacze sa poprostu beznadziejni tak jak powiedziano wczesniej zeby uzyskac miano dobrego nalezy pokonywac przeciwnikow na wysokim poziomie i tyle OWSZEM nie skazuje nas na porazke moze bedziemy w grupie z kims komu cudem strzelimy jednego gola wiecej Edytowane 12 Października 2005 przez mythbuster2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Borys Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Eagle orzel np Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 No i niestety w jakimś sense moje słowa się potwierdziły Dalej twierdze że nie prezentujemy sobą nawet średniego europejskiego poziomu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
42ne Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Nie są najlepsi, ale awansowali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythbuster2005 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Nie są najlepsi, ale awansowali :) 1697530[/snapback] i co z tego? Polscy PIlkaże , kopacze , sracze sa beznadziejni a przynajmniej wiekszosc z nich. Mamy druzyne ktorej jakosc gry siega dna. owszem zdarzaja sie przeblyski ale na litosc boska poziom trzeba utrzymac przez 90 min meczu. przez kilka meczy. przez kilka miesiecy. o latach nei mowiac. po kazdym przegranym meczu powinni byc biczowani i chlostani moze czegos by to ich nauczylo pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...