AdamDyczkowski Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Przy instalowaniu forum co trzeba wpisac w nazwie DSN server, i czy moglibyście mi przesłac polska łatke spolszczająca. z gory dzieki Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 DSN - adres twojego serwera SQL. Najczesciej ta sama maszyna wiec localhost lang_polish mozna sciagnac ze strony phpBB - jest obok samych plikow z forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Ale link na phpbb.com nie działa do polskiej łatki. gdybyscie mieli prosilbym o przeslania na e-mail. Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 http://prdownloads.sourceforge.net/phpbb/l...g_polish.tar.gz http://prdownloads.sourceforge.net/phpbb/s...r_polish.tar.gz Jak nie dziala jak dziala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 jeszcze co to jest Prefix for tables in database Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 prefix nazw tabeli - przeciez pisze masz w docs installing gdzie jest opisane mozna zostawic tak jak jest Przesuwam na software - tam jest tego miejsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Jeszcze tyloko ta latka po sciagnieciu jej pisze u mnie ze plik jest uszkodzony. Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 sciagnij jeszcze raz - naprawde dziala ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Marco, a wiesz moze jak zmienić datę startu forum??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 U mnie serio nie dziala. adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Marco, a wiesz moze jak zmienić datę startu forum???Zmienic bezposrednio pole phpBB_config.board_startdate U mnie serio nie dzialaI nawet wiem dlaczego... Linki, ktore podal marco to nie sa linki bezposrednie i pewnie sciagasz jeszcze jakims download managerem, wiec Ci wylapal linka i sciagnal zwykla strone, z ktorej dopiero mozna to pobrac (podejrzyj sobie tego ".zip'a", to jest zwykly plik txt, a wlasciwie html), bezposredni link jest taki: http://telia.dl.sourceforge.net/sourceforg...g_polish.tar.gz do drugiego pliku pewnie analogicznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Po wpisaniu wszystkiego i kliknieciu start install nic sie nie uruchamia pisze nie mozna odnaleźć strony. Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...