ptys Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 No właśnie co sądzicie o tym radiatorze kupiłem na aukcji wyjątkowo tanio, http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=66366509 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Imho za mało ma tych aluminiowych blaszek odprowadzających ciepło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 taka uboga ninja czyli nendza :P odeslij mi go zamin sie zrazisz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Tam jest uzyta ciekawa technologia Heatlane, ktora miala byc nastepca hp. Byl jakis test z tym coolerem bodaj na pclabie. Za ta kase to chyba niezly zakup (chociazby ze wzgledu na egzotyke tego modelu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Ale chyba na to pójdzie jeszcze wentyl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) tak wentyl będzie na nim, lub połacze tunelem z wentylatorem wyrzucającym powietrze z obudowy Edytowane 9 Października 2005 przez ptys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 a więc tak chłodzenie do mnie dotarło i po wstępnych testach na na procku jak w sygnaturce działajacym na 1,625v, w stresie (prime64 znacznie lepiej grzeje i męczy procki 64bitowe)temperatura w pokoju 25 na procku 50-51c w spoczynku (przegladanie stron internetowych i gglądanie filmu 36c, radiator zamontowałem odwrotnie jak zaleca instrukcja ponieważ normalnie szeroka część radiatora powinna być zamontowana w strone zasilacza, ja ponieważ mam wentylator wyciągający powietrze z budy 12cm papst postanowiłem obrócić go odwrotnie tak że wentyl wybiera powietrze z pomiędzy finów, jeśli mnie coś trzepnie to zastosuje tynel między wentylem i radiatorem, dodam że testy wykonywałem na zwykłej pascie silikonowej (skończyła sie własnie arctic ceramiq), jestem mega zadowolony bo za 90zł mam radiator pasywny na swojego procka, Niemiec mogę ci powiedzieć że ten sprzęt byłby idealny do twojego super cichego zestawu, nawet byłby zajebisty na serwer bo zero części ruchomych czyli bezawaryjny, gorąco polecam ten radiator, mój Pentagram QC-80CU idzie na sprzedaż kto chętny ten na priva, cena 50zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 wiem, ze bylby idealny, ale pewnie socketA nie obsluguje :( mam na magazynie ninje, fajny jest, ale socA not supported. chyba trzeba sie bedzie przesiac na a64 tylko dla cichego chlodzenia ;] jak za te pieniazki to wynik swietny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 pasta się lekko wygrzała i tu lekkie zdumienie w ide 29stopniw strsie 50c, jak tylko sprzedam pentagrama to kupuje fandera 120 i nastapi cisza ......:), bo jak narazie to mnie ten papst wkurza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 wiem, ze bylby idealny, ale pewnie socketA nie obsluguje :( mam na magazynie ninje, fajny jest, ale socA not supported. chyba trzeba sie bedzie przesiac na a64 tylko dla cichego chlodzenia ;] jak za te pieniazki to wynik swietny 1698488[/snapback] Moze wydadza niebawem nowa rewizje tych radiatorow (ncu2000 i ncj1000) z obsluga socketA? :) Sam bym chetnie kupil, ale niestety... :( Zostaje mi TT BT. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) raczej nie wydadzą,tak jak nie bedzie nowych kart graficznych na agp, ale radiator jest fajny , z poczatku miałem obawy co do niego że mało listkow ma ale w praktyce się sprawdza i działa nadwyraz dobrze Edytowane 13 Października 2005 przez ptys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 ma malo listkow, zeby powietrze swobodnie krazylo bez nawiewu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 (edytowane) właśnie dobrze że mało, jak za dużo to powietrze nie przelatuje przez listki tylko sie kisi na radiatorze, przykładem tu jest sonic tower, radiator ten ma 6 rurek dużo gestych listków a bez nawiewu jest cienki jak [gluteus maximus] węża Edytowane 14 Października 2005 przez ptys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...