AceSkubi Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Witam. Kupilem ostatnio nowy dysk na sata. Chcialem podzieklic go na kilka czesci w partition magic. Wszystko bylo by ok ale nie moge oznaczyc dysku literką D, po prostu jej nie ma. A przyzwyczailem sie juz tak i mam sentyment ze dysk z filmami musi sie nazywac D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Zmień literę dla napędu optycznego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Skoro masz Windows XP (a masz go na 99%), to po co bawisz się PM i ustawiasz litery? Zarówno zakładanie partycji jak i ustawianie liter jest możliwe z poziomu Windows. PPM (prawy-przycisk-myszy) na Mój komputer-> Zarządzaj-> Menedżer dysków. Tam możesz zmienić dowolną literkę dysku na dowolną inną (jeśli nie jest użyta). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 haha :D ahh te moje dziury w glowie :D jak moglem zapomniec o tym ze przeciez cdrom tez ma literke :D HA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...